Ismerd meg önmagad! online tanfolyam

Az Ismerd meg Önmagad! program célom, hogy a résztvevők önmaguk határait, képességeit és igazi énjüket, céljaikat, vágyaikat megismerve, önbizalommal telve élhessék életük következő, sokkal örömtelibb szakaszát.

Elméleti ismereteket, gyakorlati feladatokat valamint a valódi életben használható példákat tárok eléd – a három napos, online program keretein belül.

 

72000 Ft

Ismerd meg önmagad! online tanfolyam

Sokan azt mondják, hogy ismerik önmagukat, pontosan tudják, milyen képességekkel és tulajdonságokkal rendelkeznek. Amit az Ismerd meg Önmagad! program végére megfigyelhetsz, és amire teljes mértékben ráláthatsz, hogy eddig csak gondoltál valamit magadról, de az igazi önmagadat még nem ismerted. Nagyon izgalmas kalandra hívlak Téged a különböző fejezeteken, videókon keresztül!

Miről szól az Ismerd meg önmagad! program?

Nagyon egyszerűen mutatlak be magadnak a három napos, online tanfolyam keretein belül!

Tisztában leszel az érzelmeiddel és a félelmeiddel, amelyekkel élted az életed. A fizikai, a tudomány ismeretén és az agyműködésen keresztül mutatom meg azt, hogyan vagy jelen ebben a világban.
Nagyon fontos tudni azt, hogy mivel az érzelmeké a főszerep, sok minden játszódik majd le benned. Valójában a program úgy néz ki, mintha felülnél egy hullámvasútra, és hol fent leszel, hol lent, ugyanis egy tükröt kapsz arról, hogyan, milyen érzelmekkel élted eddig az életedet.

Mire a végére érsz, vissza tudsz tekinteni a régi életedre, és képes leszel elfogadni, hogy a negatív történésekre szükség volt ahhoz, hogy egy teljesen más fejezetbe kezdj! Azt is érzed majd a program végén, hogy leegyszerűsödött az életed

Mit jelent a tudatosság? Mi a különbség a tudattalan és a tudatos élet között?

Induljunk ki az alapokból!

Létezik az objektív és a szubjektív valóság. Az objektív valóság azt jelenti, hogy abban a pillanatban történik valami. A szubjektív valóság pedig az, hogy mindenki gondol valamit arról az adott történetről. A megtörtént dolgot a saját szemüvegeden keresztül nézed, és értékeled, viszont az nem az objektív valóság. Ez csak a te szubjektív véleményed. Tudatos emberként már nem a szubjektív gondolatodat vetíted, és prezentálod, hanem leveszed a szemüvegedet, és elkezded látni az igazi valóságot. Ezért hívjuk ezt egy látásmódnak, ugyanis a szokásos érzelmeiden, félelmeiden keresztül nézted eddig a világot. Az objektív valóságot fordítottad át szubjektív valósággá, tehát a Te szemüvegeden keresztül a saját nézőpontodra.
Hogyan ismerhetjük meg önmagunkat?

Az önismeret során azt veszed észre, hogy semmi sem igaz abból, amit eddig gondoltál, csak a saját szemüvegeden keresztül láttad a világot. Viselkedéskutatók bebizonyították, hogy nem létezik két ember, akik ugyanúgy gondolkodnak. Tehát mindenki a saját szemüvegén keresztül ítéli a történteket. Az emberiség alapproblémája, hogy mindenki a szubjektív valóságról szeretné meggyőzni a másikat. Ennek a végeredménye pedig az, hogy teljesen mértékben elbeszélünk egymás mellett. Az alap, amit fel kell fognunk, hogy le kell vetni a szemüveget. Tudattalanul mindig ugyanazt a mókuskereket hajtod, és az eredmény nem változik, ugyanaz történik. Azért van szükség a tudatosságra, hogy indulj el az önismereti úton! Nem technikákra van szükség, hanem arra, hogy ismerd meg önmagad, vedd észre, hogy eddig hogyan sodródtál tudattalanul az élet tengerén. Egy külső hatás irányította a hajódat, mert nem volt kapitánya. A tudatosság által állj be saját életed kormánya mögé, és irányítsd a hajódat pontosan arra, amerre Te szeretnél menni!

Tehát a tudatosság azt jelenti, hogy az intuíciódat éled, vagyis amikor nem kell agyalnod a történteken, nem kell kitalálnod a dolgokat, hanem amikor a nyugalomban éled az életed, egyszer csak megjelenik a helyes megoldás és válasz a kérdéseidre, amire éppen szükséged van abban a pillanatban. Intuitíven élni az életet nagyon könnyű, és valójában azt is érzed a tudatosság által, hogy leegyszerűsödött az életed!

 

Hogyan zajlik az Ismerd meg önmagad! tanfolyam

1. nap – Nyitó esemény
Péntek késő délután zoomon találkozunk mindannyian élőben. Ezután megkapod a hozzáférést a tanfolyami oktatófelülethez, ahol hamarosan elérhetővé válik az aznapi videós tananyag. A megtekintésére 24 óra áll rendelkezésedre.
Jegyzetelj, írd fel a felismeréseidet!

2. nap – Intenzív tanulás
Szombaton délelőtt és délután is elérhetővé válik majd számodra 1-1 tanfolyami anyag. Minden tananyag több fejezetre van bontva, így könnyedén tudod tervezni az idődet.
Ne feledd, ha segítségre van szükséged, kérdezni szeretnél, akkor elérsz engem!

3. nap – További videók
A vasárnap is sok izgalmat tartogat, miközben a szombathoz képest kevésbé sűrű, így van lehetőséged ismételni azokat a részeket, amelyeket szükségesnek érzed.
Kérlek, minden esetben teljes figyelemmel légy jelen, hiszen önmagadért tanulsz!

4. nap – Záró alkalom
Hétfőn visszacsöppensz a mindennapok valóságába, de immár kicsit más szemüvegen keresztül, tudatosabban próbálod majd szemlélni a világot. ?
Késő délután ismét élőben találkozunk, hogy megbeszélhessük és ünnepélyesen lezárhassuk az Ismerd meg önmagad! tanfolyamot.