Tudatosság nagykövet

Vicsápi Natália vagyok, önismereti tanító és tudatosság nagykövet.
A küldetésem, hogy az életük minden területén tudatosságra tanítsam az embereket.

Érted vagyok! Tudom, hogyan segíthetek!

segítség az önmegvalósításban a sikeres és boldogabb életért

NAti Method

Vicsápi Natália vagyok,
önismereti tanító és tudatosság nagykövet,
a Nati Method mentora.

Az a küldetésem, hogy tudatosságra tanítsam az embereket.
A hozzám forduló nőknek és férfiaknak abban segítek, hogy megtalálják
az életcéljukat, kiszálljanak a mókuskerékből és a saját kezükbe vegyék az életük irányítását.

A generációk óta öröklődő, téves viselkedési mintákkal, önkorlátozó hiedelmekkel és a felelősség hárításával ugyanis nem lehet stabil, kiegyensúlyozott életet élni.

A saját példámon tanultam meg, hogy a tudatosság a kulcs ahhoz, hogy az ember az összes szerepében sikeres, egyenes, őszinte és boldog legyen.

18 éves korom óta vállalkozóként éltem az életem. A harmincas éveim elejéig a munkám volt a szenvedélyem, és napi 18-20 órákat dolgoztam. Kőkemény, célorientált és direktív vezetőként egy egész nyomdabirodalmat építettem fel.

Szlovákia második legnagyobb nyomdászati cégének élén több neves elismerést is begyűjtöttem:

2010-ben Az Év Üzletasszonya díj Szlovákiában

2012-ben Az Év Szlovák Nője díj (magyar anyanyelvű nőként)

Feleségként és anyaként azonban kudarcot vallottam.
A sors pedig egy hatalmas pofonnal tudatta velem, hogy az út, amin járok, nem az én utam.

2014-ben elvesztettem a cégem és a vagyonom.

Úrrá lett rajtam a céltalanság és a csalódottság. Úgy éreztem, hogy kicsúszott a lábam alól a talaj, de később rájöttem, hogy más is van az életemben, és ezt a mást meg akartam ismerni, fel akartam fedezni.
Ehhez először a fejemben kellett rendet tennem és magamat kellett megismernem.

Ezért önismereti terápiákra jártam, és tanulni kezdtem. Megismertem és
megértettem a pszichológia, a filozófia és a buddhizmus évezredes tanításait.

Megszereztem a coach végzettséget is, de igazán a mentorom mellett sajátítottam el ezt a szakmát, miközben megtanultam igazi feleségként élni, ételt tenni az asztalra, szerető anyja lenni a gyermekeimnek, tudatosan élni az életet és tudatosan vezetni
a projekteket, illetve a cégeket.

Másfél év alatt a kemény és karrierista nőből egy minden szerepben tudatosabb, boldogabb és teljesebb emberré váltam. Tudatosan és boldogan élem meg a párkapcsolati, az anyai, a mentor és az üzleti szerepeket is.

Pontosan tudom, hogy ki vagyok, merre tartok,
és mi a küldetésem

Amióta változtattam az életemen, és annak minden területén sikeressé és hitelessé váltam, számos nőnek és férfinak segítettem rátalálni önmagára és kilépni a saját árnyékából.

2017 óta tartom meg rendszeresen az Ismerd meg önmagad csoportos tanfolyamot offline, és 2021 óta már online formában is.

2017 decemberében jelent meg az Írd te a sorsodat! című könyvem.

Teltházas roadshow-k Szlovákiában és Magyarországon.

Egyhetes, maximum 30 fős csoportos mindfulness elvonulások.

Több ezer tudatos, magabiztos, boldog férfi és nő.

Behoztam a BNI üzleti szervezetet Szlovákiába.

Küldetésem & Vízióm

Az a küldetésem, hogy segítsek az embereknek abban,
hogy ne megfelelési kényszerből éljenek, hanem
tudatossá váljanak az életük minden szerepében.

Találják meg a küldetésüket, és azt az utat járják, ami a
sajátjuk.

Az a vízióm, hogy a gyerekeink egy sokkal tudatosabb világban éljenek. Emberi, üzleti és politikai szinteken is együttműködve, őszintén és bizalommal legyenek
egymás iránt és egymás mellett.

A BNI üzleti szervezet víziója is hasonló, mint az enyém.
A közös cél pedig a szlovák üzleti környezet és kultúra pozitív irányba való változtatása.

  életút megtalálásában segítség natimethod életút megtalálásában segítség natimethod

tudatosság az érzelmek uralásában és az életút megtalálásában

A Nati Method nem technika, és nem módszer, én pedig nem vagyok coach.
Miért?
Mert egyszer élünk, és nincs idő 10-12 éveket önismerettel eltölteni.

Tehát nem foglak heteken vagy hónapokon át kérdezni, és nem fogok arra várni, hogy vagy rájössz magadtól arra, hogy mi a problémád, vagy nem.

Ehelyett egyenes, gyors, őszinte, határozott és kognitív szemlélettel fordulok feléd, állítalak szembe önmagaddal és mutatom meg, hogyan legyél tudatos az életed minden területén. Egy új megközelítésből, a spirituális szemlélet helyett racionálisan tanítom meg neked, hogyan legyél tudatos az életed minden területén.

A segítségemmel nem egy problémára kapsz megoldást. Ha elkötelezed magad a változás mellett, akkor mindössze 1 év alatt 180 fokos fordulatot vesz az életed!

A Nati Method lényege, hogy az egész életedre rálátást kapsz, és a megszerzett tudással képes vagy változtatni: 

levonni a megfelelő következtetéseket,

100%-osan vállalni a felelősséget,

tudatos döntéseket hozni,

átvenni az uralmat az érzelmeid és az életed felett.

Az én utam, hogy az embereket önismeretre és tudatosságra tanítsam, és megmutassam:

hogyan élvezzék az életüket az összes szerepükben,

hogyan éljenek a jelen pillanatban,

hogyan éljenek negatív gondolatok nélkül,

hogyan éljék meg minden egyes pillanatban a kapcsolódást a magasabb intelligenciával.

Én azokat a kihívásokat szeretem, amelyeket 10-ből 9 ember feladna. Az emberekhez is így állok hozzá. Ha valaki bekopog az ajtón, hogy változást szeretne, a segítségemmel meg is fogja találni azt.

No és te? Készen állsz a változásra? Ha igen, szeretettel várlak!

 

Látványosan megváltozott az életük, büszke vagyok rájuk:

Ismerd meg önmagad

Nagy Timi

Milyen ember Nati? Ember, nem guru, nem megjátszott szent, hanem ugyanolyan ember, mint amilyen bárki más. Mégis más, de miért? Miben? Mert bátor, mer lépni, kimondja a véleményét. Ha kell, megsimogat, megfogja puhán a kezed.

Néztél már a szemébe? Ha kell se..be rúg, beszól, ad egy gyomrost. Pontosan érzi, hogy mikor, hogyan kell. Miért Natit választottam? Véletlenek nincsenek, kértem egy tanítót, aki mellettem lesz, elérhető, fizikailag jelen van.

Mellette éreztem először életemben azt, hogy tartozom valahova. Idegenekként találkoztunk, és egy családként váltunk el. Már itt azt mondta a belső hangom, hogy én ide tartozom, és ebbe a csapatba akarok tartozni. Látom benne az esendő embert, látom a gyengeségeit, látom benne saját magamat.

Ez a hajó bárhova elvisz, ahova el akarsz jutni, ha van merszed felszállni. A legfontosabb, hogy visszavisz saját magadhoz. Mert azt kerested, az igazi önmagadat. És ha megláttad, és elhitted, hogy ki vagy te, akkor már nincs kérdés, hogy merre hajózz. Akkor már van merszed kalandozni, vad vizekre evezni, ismeretlen vizeket felfedezni.

Hogy milyen vezető? Terrorista. És hogy milyen tanító? Pontosan tudja, látja, hogy mikor hol tartasz, és mivel tud kimozdítani. Nekem visszaadta a reményt, hogy érdemes élni ebben a világban, és megmutatta, hogy hogyan lássam meg a szépet, a jót, az értéket. Az jelenik meg, amire figyelsz.

önismereti tanfolyam vélemény Brigitta

Krivanek Brigitta

Vicsápi Natália egy határozott ember. Sokféle szerepben láttam őt. Mindegyikben nagyon hiteles, legyenek ezek a szerepek bármennyire is különbözőek. Tanítás közben is határozott, olykor kegyetlenül kemény, de nekem erre volt szükségem, hogy meglássam önmagam, és változni tudjak. Ezért maradtam meg mellette, ezért választottam őt a mesteremnek. Csak hálával és szeretettel tudok gondolni rá.

Vezetőként is határozott, tudja, merre tart, maga előtt látva a kitűzött célját. De láttam alázatosnak is, amikor az épp akkor élt szerepe ezt kívánta meg. Boldogan szálltam fel a hajójára, ami a tudatosság felé segít. A cél pedig egy etikus, őszinte, tudatos világ megteremtése minden téren, beleértve a vállalkozást és a politikai életet is.

Semmiért nem hagynám el ezt a hajót, mert ez az én utam is, magamból is hozzátennék egy részt, hogy minél hamarabb célba érjen ez a hajó.

life coaching vélemény Barbi

Iványi Barbi

Vicsápi Natália egy fény, ami mindenhova bevilágít és világosságot ad. Milyen ember? Határozott, tudja, hogy mit akar, mi a küldetése, és minden egyes lépése oda vezet.

Milyen vezető? Aki mindenkit megszólít, és akit szívesen követek, és ugyanezt írtam a tanítóhoz is. Aki mindenki nyelvén tud beszélni. Az mindegy, hogy milyen vállalkozó, egós ember. Egyszerűen egy nyelvet beszélünk. Az a szív, ami benne van, és az a tudás mindenkit megszólít.

Céltudatos, határozott ember, hatalmas szívvel. Miért őt választottam? Mert az én nyelvemen szólított meg, és láttam benne azt, ami nekem hiányzott. Mit akar átadni? A tudatos szeretettel és elfogadással teli jövőt, és arra a hajóra mindenki felszállhat.

Vicsápi Natália önismereti tanítóról Annamária véleménye

Bak Annamária

Vicsápi Natália egy nagyon erős, kiegyensúlyozott, szerethető, csodálatos ember. Biztonságot, erőt és szeretetet sugároz. Mint vezető, céltudatos, nagyon kitartó, de összetartó és őszinte ember. Mint tanító, nagyon át tudja adni a mondanivalóját, a kisugárzása, ereje, őszintesége, és a szeretete által. Alázattal, tiszta szeretettel tud bánni az emberekkel. Sugárzó, céltudatos, erős, kitartó, összetartó, őszinte, szókimondó.

Én az első ránézésre éreztem belőle az erőt, energiát, szeretetet, magabiztosságot. Tudtam 100%-ig, hogy tőle szeretnék tanulni. Biztonságban érzem magam vele, el tudom fogadni, amit meg kell lássak magamban.

Ez a hajó egy csodálatos új világba visz, ahol az emberek szeretik, elfogadják, segítik egymást, feltétel nélkül. Ezen a hajón szeretnék én is utazni.

Natimethod programokról vélemény Zsuzsitól

Bíró Zsuzsi

Vicsápi Natália, mint ember, tudja, hogy mit akar, és el is éri azt. Mint vezető, egyenes és céltudatos. Mint tanító, tisztán látó és kíméletlenül őszinte. Mindig fel tud állni, mindig meg tud újulni. Erős, kitartó és meggyőző. Azért választottam őt, mert magabiztosnak tűnt, és az első perctől tudok azonosulni a nézeteivel, a tanításával és a hitrendszerével. Hogy merre hajózik? Egy szép világ felé tart, ahol őszinteség van, ahol emberség van, és ahol szeretet van.