NatiMethod Csészeszett pozitív üzenettel

Adj pozitív löketet a napodnak ezekkel az előkelő kávéscsészékkel! Ne feledd: azokat az energiákat hívod be az életedbe, amin a fókuszodat tartod.

10300 Ft

NatiMethod Csészeszett pozitív üzenettel

Vannak napok, amikor extra támogatásra lehet szükséged. Nehezen ébredtél, rossz volt az álmod vagy épp stresszes időszakot élsz meg. Talán megvan a jól bevált szokásod, amivel fel tudod húzni magadat. Ám előfordulhat, hogy az időbeosztásod nem mindig engedi meg, hogy extra időt szánj a töltekezésre.

A legjobb, ha a feltöltődést a mindennapi rutinod részévé teszed. A reggeli kávézás vagy teázás például lehet relaxálás egy kis illóolajjal és persze ezzel a pozitív üzenettel ellátott csészével. Néhány jó szó a reggeli mellé aranyat ér.

 

Hogyan használd?

1. lehetőség: Kávézás közben merengj el rajta, milyen pozitív érzéseket ébreszt benned az üzenet aznap. Lehet, hogy minden alkalommal más-más gondolatokat, felismeréseket hoz.

2. lehetőség: Elmélkedj el azon, hogyan szőhetnéd tovább ezt a pozitív üzenetet. Ne szabj gátat a gondolataidnak! Hagyd, hogy elöntsön a feltöltő kreativitás.

3. lehetőség: Ha te készítenél csészét, milyen üzenetet írnál rá? Akár ezen is gondolkodhatsz a reggeli kávézás közben. Biztos vagyok benne, hogy számtalan pozitív mondat jut majd eszedbe, ami erőt ad naphoz.

Anyaga: porcelán
A szett tartalma: 2 db 90 ml-es csésze, 2 db tányér
Űrtartalom: 90 ml

További információ

Szállítás költség: Szlovákiába 780 Ft (1,95 EUR), az EU-n belül 2 480 Ft (7,1 EUR), Magyarországra 1 600 Ft (4 EUR)
Szállítási idő: Szlovákiába 2-3 munkanap, Magyarországra és Erdélybe 5-6 munkanap.