Emeld magasabb szintre a párkapcsolatodat!

ELVONULÁS PÁROKNAK

Szeretnéd végre tényleg letenni a sérelmeket?
Megtanulni őszintén, félreértések nélkül kommunikálni? Elengedni az örökölt, ám nem működi generációs mintákat, amelyek ÉSZREVÉTLENÜL párkapcsolati problémákat okoznak?

Gyere el a 4 napos elvonulásra, ahol a nehézségeket együttműködéssé transzformáljuk!

Dátum: 2024.9.19-22.

Legyen a párkapcsolatod az a biztonságos hátország, amire mindig is vágytál!
A cél: a tudatosság a párkapcsolatban.

Ott a helyed az elvonuláson, ha…

titkok, meg nem beszélt sérelmek vannak jelen a kapcsolatban

elbeszéltek egymás mellett, nem találjátok a közös hangot

gyakoriak a félreértések és a veszekedések

a párkapcsolatból hiányzik a boldogság, az őszinteség, az intimitás, a szenvedély

úgy érzed, valami nem oké, de nem tudod, mi

célod a párkapcsolati problémák megoldása, a férfi-nő kapcsolat magasabb szintre emelése

Egyéni és párkapcsolati konzultációk során gyakran tapasztalom, hogy a legtöbb titok és ki nem mondott gondolat a párkapcsolaton belül van. Bizonyos dolgokról nem beszélnek a párok, másokat viszont becsomagolva tálalnak egymásnak, ami félreértéshez vezet.

Ilyenkor mindkét fél csalódik, a sérelmek pedig csak halmozódnak.

ENNEK FOGUNK VÉGET VETNI!

Dolgozunk a kommunikáció fejlesztésén, a konfliktuskezelés hatékonyságán és a párkapcsolati problémák megoldásán.

A következőkre számíthatsz

1. NAP

Teszt segítségével felmérjük, ki milyen személyiség. Ezáltal képesek válunk sokkal jobban megérteni egymást: a kommunikációs különbségeket, erősségeket és gyengeségeket, illetve viselkedési mintázatokat.

Megnézzük, mit hozunk otthonról generációsan nőként és férfiként. Megérthetitek, miért egymást választottátok, és milyen generációs minták irányítanak.

Este pedig mozi!

2. NAP

Reggel egy előadással kezdünk, amelynek témája:

Hová tűnik a szerelem a kapcsolatunkból? Miért mondják azt, amikor szerelmesek vagyunk, hogy majd egyszer elmúlik? És bizony egy idő után tényleg ezt is tapasztaljuk…

Délután Deák Szimona tart hangtál meditációt a pároknak.

Külön program a hölgyeknek és az uraknak:

A FÉRFIKÖR keretén belül megfejtjük: MI KELL A NŐNEK? A hölgyekkel pedig a NŐI KÖR keretén belül megfejtjük: MI KELL A FÉRFINAK? A délután folyamán közösen kiértékeljük a kérdésre adott válaszokat.

3. NAP

Speciális előadás arról, mi a különbség a nők és a férfiak között. Abban fog segíteni, hogy jobban megismerjétek és elfogadjátok egymás működését.

A cél pedig az, hogy a párok ne megszerelni akarják egymást, ne a saját képükre formálni, hanem elfogadni olyannak, amilyenek. Fontos, hogy képesek legyenek úgy élni egymás mellett mint: két különálló oszlop, amelyek egy tetőt tartanak, és az a tető a feltétel nélküli szeretet.

Este pedig a párok közösen készítenek plakátot, amelynek címe: Életünk egy év múlva. A napot disco zárja.

4. NAP

Az utolsó napot szintén egy előadással nyitjuk: Kapcsolatunk a gyermekekkel. Megnézzük, mit adunk át, milyen példát mutatunk a gyermekeinknek.

Ezt követi a zárókör, amelyben átnézzük, mit adott a pároknak az elvonulás. Ebéd után pedig indulunk haza.

 

Nyerj bepillantást egy korábbi elvonulás részleteibe, az alábbi vedó segítésgével:

Vicsápi Natália Logó

Ebben a festői környezetben fejlődhetsz

Hotel Havrania, Zázrivá, Szlovákia

Ismerd meg önmagad - Vicsápi Natália

ELŐADÓK

Vicsápi Natália

Tudatosság Mentor és a Nati Method megálmodója

Küldetésem, hogy az élet minden területén tudatosságra tanítsam az embereket. A hozzám forduló nőknek és férfiaknak abban segítek, hogy megtalálják az életcéljukat, kiszálljanak a mókuskerékből, és a saját kezükbe vegyék az életük irányítását.

Együtt felfedezzük, milyen generációs hiedelmek és örökölt sors áll elakadásaik hátterében, hogy végre elengedhessék azokat.

A Nati Method segítségével nemcsak tisztánlátást kapsz, de az önismereti út sem lesz hosszadalmas és fárasztó. Az elkötelezett tanítványaim élete 1 év alatt 180 fokos fordulatot vesz. Beleteszik a munkát, az erőt, az energiát, és megcsinálják!

A már tudatosságot élő ügyfeleim azt vallják, hogy a Nati Method egy új életet adott nekik.

 

 

Bugyi Mihály

Tudatosság Mentor

A női lelkek megértőjének hívnak. Évek óta veszek részt a Nyílj ki nőként! programokon, ahol több mint 500 nővel konzultáltam. Fő küldetésem, hogy a Nő és a Férfi utat találjon egymáshoz, megértse egymást, és képes legyen harmóniában, illetve elfogadásban élni.

Azt vallom, hogy a válás egy könnyebbik út, ami nem ad valódi megoldást. Ezért mutatom meg a női elvonulásokon a férfi nézőpontját a hölgyeknek. Így sokkal nagyobb rálátást és megértést kapnak a férfiműködéssel kapcsolatban.

A hozzám forduló férfiaknak pedig azt tanítom meg, hogyan bánjanak gyengéden a nővel; hogyan viselkedjenek úgy vele, mintha egy értékes porcelán lenne. Így nyílik meg az út két szív között egymás felé.

 

Az elvonulás azért született meg, mert…

 

Sok minden történhet veled az életben, ám amikor igazán mély kríziseket élsz át, a párod lesz mindig melletted. Ha a párkapcsolatban, a családban rend van, a kommunikáció gördülékeny, folyamatos, az élet többi területén is sokkal jobban helyt tudsz állni.

A párkapcsolat egy hátország, aminek nekidőlhetünk, ha pihenésre van szükségünk. Ugyanakkor puskaporos hordóvá is válhat, ha nem tanultuk meg, hogyan tartsuk fenn az egységet. Ezen fogunk dolgozni ezen az elvonuláson.

Nemcsak értetek, hanem a GYEREKEKÉRT is!

Ugyanis a gyerekek pontosan azt fogják továbbvinni a saját életükbe, a saját párkapcsolatukba, amit tőletek látnak. Utánzás útján tanulnak, és minták alapján fogják élni az életüket, ha nem mutatod meg nekik: LEHET MÁSKÉPP IS.

Legyen tudatosság a párkapcsolatban!

 

Ez az elvonulás rólatok szól. Magatokkal foglalkoztok! Emelitek és fejlesztitek a férfi-nő kapcsolatot!

Az elvonulás eredményei lehetnek

Írd te a sorsodat könyv - Vicsápi Natália

Ráláthatsz a párkapcsolati generációs mintákra, amelyek eddig csak rombolták a kapcsolatot.

Írd te a sorsodat könyv - Vicsápi Natália

Megértheted, hol siklott félre a kommunikáció, és mit érdemes tenned, hogy a jövőben célba érjenek a szavaid.

Írd te a sorsodat könyv - Vicsápi Natália

Megszabadulhattok a régóta dédelgetett sérelmektől és a láthatatlan terhektől, amelynek hála kikönnyülhet a kapcsolat.

Írd te a sorsodat könyv - Vicsápi Natália

Megtanulhattuk empatikus egymáshoz állni, így a kapcsolatot a megértés, az elfogadás és a szeretet színezi meg.

Írd te a sorsodat könyv - Vicsápi Natália

Az intimitás alapja a jó kommunikáció, így amikor helyretesszük az egyiket, helyrebillen a másik is. 

Írd te a sorsodat könyv - Vicsápi Natália

Megláthatod, milyen értékek tartanak össze titeket, és ezeket hogyan építhetitek be hatékonyabban a hétköznapokba.

Írd te a sorsodat könyv - Vicsápi Natália

Újra fellobbanhat vagy épp még erősebben felizzhat a szenvedély kettőtök között.

Írd te a sorsodat könyv - Vicsápi Natália

Gördülékenyebbé válik a problémamegoldás és a konfliktuskezelés a hétköznapokban és krízishelyzetben egyaránt.

Vicsápi Natália - ismerd meg önmagad
NatiMethod logó

A program megálmodója

Vicsápi Natália, Önismereti Tanító, Tudatosság Nagykövet

Harmincéves koromra sikeres nyomdabirodalmat építettem fel, és eszembe sem jutott, hogy nem a saját életemet élem. A hírnév és a siker ellenére nem voltam boldog. Elhiszed, ha azt mondom, hogy még csak nem is tudtam róla? Pedig így van. Nem foglalkoztam vele, csak tettem, amit tennem kellett.

Most már tudom, hogy a megfelelési kényszer vitt előre, és nem a saját céljaim. Mikor elveszítettem a nyomdát és a vagyonomat, áldozatnak éreztem magam. Holott valójában szerencse volt, ami történt. Ennek hatására indultam el az önismereti utamon, és tehettem le végre azt a sok terhet, ami addig a vállamat nyomta.

Ráadásul az ál-siker közepette észre sem vettem, mennyire eltávolodtam a szerepeim egészséges megélésétől. A férjem nem akart mellettem aludni, és ki tudja, hol lennénk most a tudatosság nélkül. Szerencsére időben jött a pofon, én pedig beleálltam a változásba. Ma boldogabbak vagyunk, mint valaha voltunk.

A bejárt utat most szeretném megmutatni neked is. Átadni azt a tudást és tapasztalatot, amivel egy új szintre emelheted a saját párkapcsolatodat.

életút megtalálása Vicsápi Natália önismerti tanító

Emeld magasabb szintre a párkapcsolatodat!

Regisztráció

Gyakran ismételt kérdések

HOGYAN TEHETEM JOBBÁ A PÁRKAPCSOLATOMAT?

Alapvető fontosságú, hogy az önismeret és a párkapcsolat kéz a kézben járjon. Ez elengedhetetlen a harmonikus párkapcsolat megteremtéséhez. A kommunikáció és a problémamegoldás is sokkal könnyedebb tud lenni, ha a két fél ismeri önmagát és egymást. Ezen is fogunk dolgozni az elvonulás során.

MIÉRT FONTOS AZ ÖNISMERET A PÁRKAPCSOLATBAN?

Az emberek jellemzően nem látják, mennyi hitrendszer, játszam, örökölt mintázat alakítja a kapcsolatukat. Az önismeret abban segít, hogy ráláthassanak – és ráláthass te is – ezekre a vakfoltokra. Amint ez megtörténik, olyan viselkedésbeli és személyiségbeli változás állhat be, amelynek köszönhetően sokkal harmonikusabbá válhat a párkapcsolati együttműködés. Ezért mondom mindig, hogy az önismeret és a párkapcsolat kéz a kézben járnak.

CSAK PÁRKÉNT MEHETÜNK AZ ELVONULÁSRA?

Így van. Ez az elvonulás kifejezetten pároknak szól. Ha egyéni programok érdekelnek, a NatiMethod oldalán megtalálod őket.

KI KELL ADNOM MAGAM AZ ELVONULÁSON?

Azt osztasz meg magadról, a nehézségeidről, a párkapcsolati problémákról, amit te szeretnél. Ugyanakkor tudd: minél nyitottabb és őszintébb vagy, annál több mindent vehetsz ki eredményként a programból.

LESZNEK KETTESBEN TÖLTÖTT PILLANATAINK?

Természetesen. A foglalkozások előtt és között is lesz lehetőségetek beszélgetni, együtt lenni, elvonulni kicsit a csoporttól.

HOGYAN KAPHATOK TÖBB INFORMÁCIÓT?

Töltsd ki a fenti űrlapot vagy írj az info@natimethod.hu e-mail címre.