Az életed egy izgalmas,
fantasztikus, csodákkal
teli játék,

a kulcsa pedig a Te kezedben van!

Tarts velem és megmutatom, hogyan találd meg önmagad és a boldogságodat!

Mindfulness Week: 7 nap, ami rólad szól!

Búcsút mondanál végre a félelmeidnek, amik a mindennapokban gátolnak?
Szeretnéd végre igazán, mélyen megismerni önmagad?
Az erősségeidet, képességeidet?
Jó lenne végre tudatosabban élni az életedet és megszüntetni a kuszaságot?

Elég volt a hétköznapok sivárságából!

Ne nézd tovább tétlenül, ahogy az életed gyorsvonatként száguld el melletted!

Egy olyan 7 napos programra invitállak, ahol kiszakadva
a megszokott környezetedből egy rendkívül békés, kellemes környezetben
fedezheted fel életed eddig rejtett mintáit.

7 nap alatt különleges környezetben

és rendkívüli módon láttatom meg veled a saját életed,
hogy az eddig utadban álló, téged megbéklyózó mintáid
a felszínre kerüljenek és segítségemmel
megtanuld kezelni és legyőzni az eddigi negatívumokat.

Következő MINDFULNESS WEEK: 2024 június 17-23.

MIT IS JELENT MAJD SZÁMODRA
A MINDFULNESS WEEK ?

A Mindfulness Week program az átalakulás útja olyan emberek számára,
akik szeretnék megismerni önmagukat
és az életük minden területén pozitív változásokat köszönteni.

Ezek várnak Rád 7 napon keresztül! Készen állsz?

Az életed eseményeit fogod átélni kicsiben

Felismered, hogy milyen minták befolyásolják az életed

Azonosítod az erősségeidet és fejlődési lehetőségeidet

Feltárul, milyen érzelmeken mész keresztül és miért

Megszabadulsz az önbizalomhiánytól, képes leszel egészséges határokat felállítani az életed különböző területein

Határozottabb, magabiztosabb leszel

2024.6.17-23.
helyszín: Hotel Havrania (SK)

Zázrivá, Szlovákia

 

Várlak szeretettel!

félelm leküzdése natimethod

Mi az amit a résztvevők tudatosítanak?

“Mit ér az egész, ha nincs benne szeretet?”

Nem te, hanem a “nem vagyok elég jó” gondolatod és ehhez fűződő érzelmeid irányították az életedet.

A résztvevők úgy mennek haza, hogy képesek megélni a feltétel nélküli szeretetet és egy életre lerakni a félelmedet attól, hogy nem vagyok elég jó

A programon való részvétel után villámgyorsan jelennek majd meg életedben a pozitív változások,
melyek minden területre kihatnak, munkára, családra,
párkapcsolatra, de még az egészségedre is.

Tarts velem ezen a 7 napos programon
és tapasztald meg, hogy milyen
az igazán tartalmas élet!

Nati Method

Vicsápi Natália vagyok,
Tudatosság Mentor és Változás Nagykövet

Öt éve segítem az embereket, amióta változtattam az életemen. A harmincas éveim elejére egy egész nyomdabirodalmat építettem fel, 2010-ben az Év vállalkozónőjének választottak, 2012-ben pedig elnyertem az Év Nője Szlovákiában elismerést. Hamarosan azonban mindent elveszítettem: a cégemet, a vagyonomat. Ekkor fordultam az önfejlesztés és a tudatosság felé. Azóta több ezren fordultak meg tanfolyamaimon, az egyéni konzultációkon. Ők már egy teljesen más, sokkal pozitívabb életet élnek.

Hogyan lehetséges ez?
Hatalmas tapasztalatot szereztem és kifejlesztettem egy saját metódust

A NATI METHOD 3 fázison keresztül vezeti végig a tréningeken résztvevőket:

1. FELISMERÉS – hozott minták, ego, rossz beidegződések, félelmek felismerése
2. FELDOLGOZÁS – a múlt megfelelő elfogadása és elengedése fontos ahhoz, hogy a jelent megélhessük
3. ÚJ MINŐSÉGŰ BOLDOG ÉLET – vágyak, álmok válhatnak valóra, ha bízol bennem segítek!

Mára a célom kizárólag az, hogy minél több tudatos ember legyen a világon. Érted vagyok, Neked segítek!

tudatosság programok Vicsápi Natália önismereti tanítóval

Látványosan megváltozott az életük, büszke vagyok rájuk:

„Pontosan emlékszem az első találkozásunkra. Felejthetetlen élmény volt egy önismereti táborban. Azért választottalak mert láttam azt a különbséget rajtad, amire magam is vágytam. A legjobb amit tőled kaptam? Lehetőséget, hitet, szeretetet. Megismertettél a saját lehetőségeimmel,a bennem alvó ,,vadmacskával,, a bennem kitörni és kiteljesedni vágyó teremtővel, alkotóval…sorolhatnám… A legmeghatározóbb élményem az Elvonulásról a ,,szeretben lubickolás. Hállásan köszönök mindent, mert képes vagyok élvezettel élni az életem.”
Sándor Ágnes, kozmetikus

Elolvastam a könyved és annak hatásara mentem el a dunaszerdahelyi roadshowra, 2018 januárjában. A belső hangom ott azt mondta, Te vagy az a tanító, akit kértem magamnak, ezért vettem részt az elvonuláson is. Nyugalmat kaptam Tőled, de talán fontosabb, mitől szabaditottal meg: az állandó aggódástól, félelemtől,
problámagenerálástól. A legütősebb  „gyomros“ az volt, mikor az Elvonuláson, kb 3 óra után ramutattál arra, micsoda védelmi mechanizmusok mögé bújva élek. Azóta is látom a képet, ahogy a MASZKból előugrik a figura, egy csokor fegyverrel a kezében. Köszönöm az új életemet, nyugalomban vagyok, elfogadásban, figyelek magamra.
Nagy Timea, könyvelő, könyvelő iroda résztulajdonosa:

„Tisztán emlékszem az elsö találkozásunkra ami egy könyvbemutatód alkalmàból történt Dunaszerdahelyen dec.8.-àn.
Miért pont téged? Az az energia az előadàsod alatt az leírhatatlan erő volt szàmomra majd miután elhangzott a mondatod: azért cselekszel, hogy egyszer majd egy jobb és szebb vilàg legyen,, / es ugye nem biztos hogy ebbe a földi életbe ezt megtapasztalhassuk es az is el van fogadva / ezt azóta többször is hallottam de még mindig megérint és akkor éreztem TE vagy az akitől tanulhatok aki àltal fejlődhetek és meglelhetem a lelki békémet önmagammal. A legjobb? Az a sok szembesítés- majd felismerések, hogy ki is nem vagyok valójàban. A ragaszkodàsom egy elképzelt hitrendszerhez egyik pofon a másik után ami akkor nem is tetszett annyira mára viszont örülök minden egyes pillanatáért. Neked köszönhetem Nati, hogy megtanultam harc nélkül élni a párkapcsolatot, igazi édesanyja lenni a gyerekeimnek és bátorsággal léptem be a vállalkozói életbe.”
Bozsek Niki, 3 gyermek édesanyja, kezdő vállakozó

“Régebben ismerlek, egy városban élünk. Miért pont te? A változasod miatt. Ismertem a régi Natit, megismertem az újat is és az új Nati szeretete magával ragadt! Az Elvonulás végén a meditació közben meglattam, hogy amit mostanáig gondoltam magamról az nem is en vagyok! Hihetetlen megkönnyebbülés volt! És persze amikor szembe néztem a legnagyobb félelmemmel és elengedtem. Jól vagyok! Hálával és szeretettel élem az életem. Figyelek magamra és ha nehez pillanatok jönnek, most már tudom hogy azért jönnek, mert még dolgom van vele. Amiért a legjobban hálás vagyok az a szabadság érzest, nyugalom, szeretem, elfogadom önmagam!”
Iványi Barbara, modell, penzió tulajdonos

“Személyes konzultáción találkoztunk először 2019 augusztusában. Segített az akkori tanácsod a személyes konzultáción és ezért mentem el az IMÖ programra 2019 novemberében. Az IMÖ-n a csendet és a nyugalmat tapasztaltam meg, amit addig nem éreztem. Az Elvonuláson ez csak mélyült, de annyira hogy magával ragadt. Minden programon ott voltam és jöttek a felismerések, egyik a másik után. 2020 júliusbna az egyik Elvonuláson megtudtam, hogy mi az én utam itt a Földön és ez teljes nyugalmat es bizalmat hozott az életembe. Tudom, hogy barmi is történik, az értem van. Nagyon kemenynek t űnt az, ahogy közölted az emberekkel a dolgokat, de miután ezt elfogadtam, sokkal jobban átjött a mondanivalód es megláttam benned az elfogadást és a szeretetet. Tisztaban vagyok a félelmemmel amit a szüleimtől hozok, most már észre tudom venni és tudom kezelni. Ahogy írtam tudom, hogy minden értem történik és a külvilág tükröt mutat amiből tanulnom kell és mivel minden rendben van igy tudom, hogy jó úton haladok. Sokkal könnyebb így az élet.
Tudom milyen életet szeretnék (utazás, család, munka, egészseg, barátok) es így tudom mire figyeljek. Élvezem és már meglatom az apróságokat az életemben amikért nagyon hálas vagyok!”
Andrea Ambrus Orosz, IT szakember, 2 gyermek édesanyja

“2019. februárjában a zalaegerszegi IMŐ-n találkoztam Veled először. Egy barátomtól kaptam meg a program linkjét, Ő bíztatott, hogy garantáltan jó lesz, hát igaza lett. A sok tükör, ami első pillanatban nem tetszett, a félelmeim felismerése, a belső nyugalmam. Már csak ritkán fordul elő, hogy kihúzódik a fiók, de ha mégis, rögtön tudom, mit csináljak. Amint elkezdem megfigyelni az érzést, szinte már el is múlt. A szilvásváradi elvonulás nagyon mély dolgokat hozott fel, amiért örökké hálás leszek, persze a többi felismerésért is. Általad értettem meg igazán, mit is jelent az „Amint bent, úgy kint”, és hogy ami másban nem tetszik, azt magunkban kell kersni. Hállásan köszönöm, jól vagyok!”
Lendvai Klára, közgazdász, 19 évig polgármester, pályázatíró

önismereti tanfolyam

Kérdések & válaszok

Mi történik egy elvonuláson?

Az életed éled kicsiben, pontosan olyan feladatok várnak rád, melyek jelen vannak a hétköznapjaidban is. Annyi a külömbség, hogy itt szakenberként itt vagyok melletted és rámutatok arra, hogy milyen érzelmeket pakolsz bizonyos cselekedetekbe, emberi kapcsolatokba, gyerekeddel való együttlétbe, párkapcsolatba, munkába…

Kirándulni is szoktatok az elvonuláson?

A résztvevők nagyon gyorsan rájönnek, hogy nem egy kirándulásra jöttek és nem kávézgatunk a hotelban, hanem kőkemény Önismeretről szól az elvonulás. Az első pár napban a saját egóddal ismerkedsz, majd képes vagy a negatív érzelmek nélkül átélni a történéseket és az új önmagaddal ismerkedhetsz meg. Ha úgy vesszük, ez életed legfontosabb kirándulása önmagaddal.

Mit kapnak a résztvevők?

Úgy szokták leírni, hogy régiként érkeztek és újként mennek haza. Az elvonulás a tudatos élet kezdete és ha ezen az úton mész tovább, 180 fokos fordulatot ves az életed.

Miért állítod azt, hogy a csoportos elvonulás sokkal intenzívebb? Nem szeretek mások előtt beszélni az érzelmeimről.

Kedves olvasó, nem vagy ezzel egyedül, de ha változást szeretnél elérni, képesnek kell lenned kilépi a megszokásaidból és a komfort zónádból. Az elvonulási hét legfontosabb feladata, hogy tanuld meg őszintén élni az életedet.

Mindfulness week Regisztráció