Nati Method

Tartozz aközé a többezer ember közé,
aki a NATI METHOD segítségével visszaszerezte
önbizalmát és megtalálta a boldogságot!
Lépj kapcsolatba velem még ma!

Mi a titkom? Van egy különleges módszerem!

Nati method

NAti Method

Vicsápi Natália vagyok,
Tudatosság Mentor és Változás Nagykövet

Azóta segítem az embereket, mióta 5 évvel ezelőtt radikálisan megváltoztattam az életemet.

Miért jött el ez a nagyszabású változás? Harmincas éveim elejére egy egész nyomdabirodalmat építettem fel, 2010-ben az Év Vállalkozónőjének választottak, majd 2012-ben elnyertem az Év Nője Szlovákiában elismerést. Ennek ellenére nem sokkal ezután, mindenemet elvesztettem: a cégemet, a vagyonomat, mindent, amiről azt hittem én vagyok.

Ekkor fordultam az önfejlesztés és a tudatos önismeret felé, aminek hála nem csak újjáépítettem a romokban heverő életemet, de arra is rájöttem, hogy a boldogságot eddig rossz helyen kerestem.

Azóta több ezren vettek részt a tanfolyamaimon, programjaimon és személyes konzultációimon. Ők egy merőben más, sokkal pozitívabb és boldogabb életet élnek.

Hogyan lehetséges ez?
Hatalmas tapasztalatot szereztem a bukásom és újrakezdésem folyamán, és kifejlesztettem egy saját metódust. Így született meg a NATI METHOD.

Ennek a tréningnek a során 3 fázison vezetem végig a részvevőket:

  1. Felismerés – hozott minták, ego, rossz beidegződések, és a félelmek megismerése, melyek mind útjában állnak a fejlődésnek.
  2. Feldolgozás – a múlt és a hibák megfelelő elfogadása és elengedése fontos ahhoz, hogy a jelent megélhessük, a jövőben pedig legyen hitünk.
  3. Új, minőségi, boldog élet – beporosodott vágyak és álmok válhatnak valóra, ha engeded, hogy segítsek és bízol bennem!

Az a célom és hivatásom, hogy minél több tudatos és boldog ember legyen a világon! Köztük TE is! Érted vagyok, Neked segítek! Tarts velem!

Mi a módszerem sikere?
Az, hogy tanításaim egymásra épülnek!

5 lépés a tudatosság, az önismeret és a fejlődés útján!
Minél több lépést teszel meg, annál nagyobb változások történnek, annál többet fejlődsz!

NATI METOD 1. LÉPÉS – SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ

Személyes foglalkozásainkon objektív tükröt tartok elég, ami pontosan megmutatja, ki is vagy Te igazán.
Közösen feltárjuk erősségeidet, és eddig fel nem fedezett képességeidet, erősségeidet is. Továbbá felszínre hozzuk a még szunnyadó, rejtett gátjaidat és félelmeidet!

NATI METOD 2. LÉPÉS – ISMERD MEG ÖNMAGAD

nati method 2. lépés

Elindul az önismeret, ahol képes vagy átvenni az irányítást a félelmeid felett.
Sokan azt hiszik, ismerik önmagukat, bár valójában ez nem igaz. A program megalkotása során a több év alatt szerzett tapasztalatomat használtam fel, hogy a résztvevők önmaguk határait, képességeit és igazi vágyaikat megismerve, önbizalommal telve elkezdhessék életük következő, sokkal boldogabb szakaszát.

Elméleti alapok, gyakorlati feladatok, valamint való életbe áthelyezhető és alkalmazható példák – a 3 napos Ismerd meg Önmagad program során.

NATI METOD 3. LÉPÉS – MINDFULNESS WEEK

nati method 2. lépés

A NATI METHOD harmadik lépéseként megkoronázhatod az eddig megszerzett tudást és tapasztalatokat!

Egy olyan 6 napos programra invitállak, ahol régi ként érkezel és új ként térsz haza. Kiszakadva a megszokott környezetedből egy rendkívül békés, kellemes környezetben fedezheted fel életed eddig rejtett mintáit.

A Mindfulness Week program az átalakulás útja olyan emberek számára, akik szeretnék megismerni önmagukat és az életük minden területén pozitív változásokat köszönteni.

A programon való részvétel után villámgyorsan jelennek majd meg életedben a pozitív változások, melyek minden területre kihatnak, munkára, családra, párkapcsolatra, de még az egészségedre is.

NATI METOD 4. LÉPÉS – MÉLYÜLJ A

TUDATOSSÁGBAN ELVONULÁS

nati method 2. lépés

A MINDFULNESS WEEK után két hónappal újra találkozunk. Mostmár egy négy napos elvonuláson, ahol már pontosan látod a külömbséget az között, hogy vagy képes teremteni a régi személyiséged nehézségekkel és félelmekkel és mennyire más végeredmény az, mikor tudatosan, könnyedén a jelen pillanat megélésével teremted az életedet.

Azok jönnek el erre az elvonulásra, akik végleg eldöntötték, hogy a régi énjüktől képesek búcsút venni.

A Mélyülj a tudatosságban elvonulás legfontosabb része, mikor belepillantunk és rájösz arra, miért is születtél erre a világra. Kristály tisztán fogod látni, mi a te küldetésed és megfogalmazod azt a víziót, amivel az új, sokkal minőségesebb életedet fogod élni.

NATI METOD 5. LÉPÉS – TUDATOS KÖZÖSSÉG

KLUB TAGSÁG

nati method 2. lépés

Egy olyan közösség tagja leszel, ahol tudatosan élni vágyó emberek vesznek körül, támogatnak, segíttenek a kihívásaidban és én mentorként az elkövetkezendő 1 évig tartom a kezed, hogy megerősödj a tudatos élet útján.

Rendezvényeken találkozunk, pl. évindító célkitűző rendezvény, gála, nyári piknik, közös kirándulás, tematikus workshopok, szakemberekkel és elődókkal találkozhatsz.

Adj magadnak egy évet a változásra. Ez a legnagyobb ajándék amit adhatsz magadnak!
Tudatosíttani kell, hogy te vagy a legfontosabb a saját életedben. Ha te rendben van, minden és mindenki rendben lesz körülötted. Nagy szeretettel várlak!

Látványosan megváltozott az életük, büszke vagyok rájuk:

Ismerd meg önmagad

Bíró Zsuzsi

Krivanek Brigitta

Feltétlenül bízom a program értékeiben és sikerében, ezért minden ügyfelem számára 100%-os garanciát vállalok. Ha a program keretein belül nem tudunk változást hozni életedben, a garancia részeként egy személyes beszélgetésben hallgatlak meg.

Rendkívüli történetek!

Olvasd el a tanítványaim rendkívüli történeteit!
Töltsd le az e-bookot itt: