Nati Method

Tartozz aközé a többezer ember közé,
aki a NATI METHOD segítségével visszaszerezte
önbizalmát és megtalálta a boldogságot!
Lépj kapcsolatba velem még ma!

Mi a titkom? Van egy különleges módszerem!

tudatosság és önismereti tanácsadás Vicsápi Natália

NAti Method

Vicsápi Natália vagyok,
Tudatosság Mentor és Változás Nagykövet

Azóta segítem az embereket, mióta 5 évvel ezelőtt radikálisan megváltoztattam az életemet.

Miért jött el ez a nagyszabású változás? Harmincas éveim elejére egy egész nyomdabirodalmat építettem fel, 2010-ben az Év Vállalkozónőjének választottak, majd 2012-ben elnyertem az Év Nője Szlovákiában elismerést. Ennek ellenére nem sokkal ezután, mindenemet elvesztettem: a cégemet, a vagyonomat, mindent, amiről azt hittem én vagyok.

Ekkor fordultam az önfejlesztés és a tudatos önismeret felé, aminek hála nem csak újjáépítettem a romokban heverő életemet, de arra is rájöttem, hogy a boldogságot eddig rossz helyen kerestem.

Azóta több ezren vettek részt a tanfolyamaimon, programjaimon és személyes konzultációimon. Ők egy merőben más, sokkal pozitívabb és boldogabb életet élnek.

Hogyan lehetséges ez?
Hatalmas tapasztalatot szereztem a bukásom és újrakezdésem folyamán, és kifejlesztettem egy saját metódust. Így született meg a NATI METHOD.

Ennek a tréningnek a során 3 fázison vezetem végig a részvevőket:

  1. Felismerés – hozott minták, ego, rossz beidegződések, és a félelmek megismerése, melyek mind útjában állnak a fejlődésnek.
  2. Feldolgozás – a múlt és a hibák megfelelő elfogadása és elengedése fontos ahhoz, hogy a jelent megélhessük, a jövőben pedig legyen hitünk.
  3. Új, minőségi, boldog élet – beporosodott vágyak és álmok válhatnak valóra, ha engeded, hogy segítsek és bízol bennem!

Az a célom és hivatásom, hogy minél több tudatos és boldog ember legyen a világon! Köztük TE is! Érted vagyok, Neked segítek! Tarts velem!

Mi a módszerem sikere?
Az, hogy tanításaim egymásra épülnek!

5 lépés a tudatosság, az önismeret és a fejlődés útján!
Minél több lépést teszel meg, annál nagyobb változások történnek, annál többet fejlődsz!

tudatosság programok és életvezetési személyes konzultáció

NATI METOD 1. LÉPÉS – SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ

life coaching személyes konzultáció képességek és erősségek feltárása

Személyes foglalkozásainkon objektív tükröt tartok elég, ami pontosan megmutatja, ki is vagy Te igazán.
Közösen feltárjuk erősségeidet, és eddig fel nem fedezett képességeidet, erősségeidet is. Továbbá felszínre hozzuk a még szunnyadó, rejtett gátjaidat és félelmeidet!

NATI METOD 2. LÉPÉS – ISMERD MEG ÖNMAGAD

önsimeret elmélyítése

Elindul az önismeret, ahol képes vagy átvenni az irányítást a félelmeid felett.
Sokan azt hiszik, ismerik önmagukat, bár valójában ez nem igaz. A program megalkotása során a több év alatt szerzett tapasztalatomat használtam fel, hogy a résztvevők önmaguk határait, képességeit és igazi vágyaikat megismerve, önbizalommal telve elkezdhessék életük következő, sokkal boldogabb szakaszát.

Elméleti alapok, gyakorlati feladatok, valamint való életbe áthelyezhető és alkalmazható példák – a 3 napos Ismerd meg Önmagad program során.

NATI METOD 3. LÉPÉS – MINDFULNESS WEEK

önismereti elvonulás pozitív változások eléréséhez

A NATI METHOD harmadik lépéseként megkoronázhatod az eddig megszerzett tudást és tapasztalatokat!

Egy olyan 6 napos programra invitállak, ahol régi ként érkezel és új ként térsz haza. Kiszakadva a megszokott környezetedből egy rendkívül békés, kellemes környezetben fedezheted fel életed eddig rejtett mintáit.

A Mindfulness Week program az átalakulás útja olyan emberek számára, akik szeretnék megismerni önmagukat és az életük minden területén pozitív változásokat köszönteni.

A programon való részvétel után villámgyorsan jelennek majd meg életedben a pozitív változások, melyek minden területre kihatnak, munkára, családra, párkapcsolatra, de még az egészségedre is.

NATI METOD 4. LÉPÉS – MÉLYÜLJ A

TUDATOSSÁGBAN ELVONULÁS

tudatosság elmélyítése

A MINDFULNESS WEEK után két hónappal újra találkozunk. Mostmár egy négy napos elvonuláson, ahol már pontosan látod a külömbséget az között, hogy vagy képes teremteni a régi személyiséged nehézségekkel és félelmekkel és mennyire más végeredmény az, mikor tudatosan, könnyedén a jelen pillanat megélésével teremted az életedet.

Azok jönnek el erre az elvonulásra, akik végleg eldöntötték, hogy a régi énjüktől képesek búcsút venni.

A Mélyülj a tudatosságban elvonulás legfontosabb része, mikor belepillantunk és rájösz arra, miért is születtél erre a világra. Kristály tisztán fogod látni, mi a te küldetésed és megfogalmazod azt a víziót, amivel az új, sokkal minőségesebb életedet fogod élni.

NATI METOD 5. LÉPÉS – TUDATOS KÖZÖSSÉG

KLUB TAGSÁG

tudatos közösség Vicsápi Natáliával

Egy olyan közösség tagja leszel, ahol tudatosan élni vágyó emberek vesznek körül, támogatnak, segíttenek a kihívásaidban és én mentorként az elkövetkezendő 1 évig tartom a kezed, hogy megerősödj a tudatos élet útján.

Rendezvényeken találkozunk, pl. évindító célkitűző rendezvény, gála, nyári piknik, közös kirándulás, tematikus workshopok, szakemberekkel és elődókkal találkozhatsz.

Adj magadnak egy évet a változásra. Ez a legnagyobb ajándék amit adhatsz magadnak!
Tudatosíttani kell, hogy te vagy a legfontosabb a saját életedben. Ha te rendben van, minden és mindenki rendben lesz körülötted. Nagy szeretettel várlak!

Látványosan megváltozott az életük, büszke vagyok rájuk:

Ismerd meg önmagad

Bíró Zsuzsi

Krivanek Brigitta

Feltétlenül bízom a program értékeiben és sikerében, ezért minden ügyfelem számára 100%-os garanciát vállalok. Ha a program keretein belül nem tudunk változást hozni életedben, a garancia részeként egy személyes beszélgetésben hallgatlak meg.

natimethod tanítványok sikerei

Rendkívüli történetek!

Olvasd el a tanítványaim rendkívüli történeteit!
Töltsd le az e-bookot itt: