Mit jelent igazán nőnek lenni?

Hogyan bontakoztathatod ki a nőiességedet a hétköznapok súlyos elvárásai és mázsás terhei mellett?

Mi kell ahhoz, hogy az élet minden területén és minden szerepedben Nőnek érezhesd magad? A Nyílj ki nőként elvonuláson megtalálhatod a benned rejlő válaszokat!

Következő Nyílj ki nőként: 2024 május 9-12.

A változásra vágyó nők programja

Ismerősen hangzanak az alábbiak?

Elérted a céljaidat, megvan mindened: otthon, férj, gyerekek, remek munka, mégsem érzed magad teljesnek?

Kimerültél, mert mindig te segítesz másoknak? Eközben úgy érzed, te nem kérhetsz segítséget, mert gyengének tűnnél?

Belefáradtál, hogy mindenki azzal traktál, milyen mesés életed van, mégsem érzed igaznak ezt az állítást?

Megőrjít az érzés, hogy valami hiányzik az életedből, de nem tudod pontosan mi az, mit szeretnél, mire vágysz igazán, vagy hogyan érhetnéd azt el?

Összeroppansz a számtalan teendő alatt, és nyomaszt a megfelelési vágy?

Túl sok szerepben kell helytállnod? Anyaként-feleségként, nővérként-lányként, kollegaként-barátként is jelen kell lenned, ami teljesen szétszabdal?

Bűnösnek érzed magad, amiért mindened megvan, mégsem vagy boldog? Mintha hiányozna valami, de egyszerűen fogalmad sincs, mi az? 

Talán már látod, hogy milyen örökölt minták befolyásolják az életedet, a döntéseidet, ám nincs eszköz a kezedben, hogy változtass rajtuk?

Félsz tőle, hogy soha nem fogod tudni kihozni magadból a maximumot, mert a fél életedet azzal töltötted, hogy más álmait kergetted?

 

Ha a fent felsoroltak közül bármelyiket, akár egyet is igaznak érzel magadra nézve, akkor jó helyen jársz!

Ahhoz, hogy nőként boldog, sikeres és harmonikus életet élhess, számtalan területen kell helytállnod – méghozzá egyszerre. Ez pedig nem könnyű.

Ezért ajánlom fel a támogatásomat!

Nem vagy egyedül, segítek!

Vicsápi Natália vagyok,
Tudatosság Mentor és Változás Nagykövet.

Vállalkozónőként komoly sikereket tudhattam magaménak, még az Év női vállalkozójának is megválasztottak.

Egyszerre voltam egoista, sikerorientált, erőt és magabiztosságot sugárzó nő, feleség és anya. Visszagondolva az akkori életemre mégis azt kell, hogy mondjam: magányos voltam és nem találtam önmagamat. Én voltam és mégsem IGAZÁN én.

Ennek az életnek persze következményei is lettek: megbuktam, mint vállalkozó, anya és feleség. Az életem egy szempillantás alatt omlott össze, ebben a helyzetben pedig két választásom volt: vagy feladom és önsajnálatba merülök, vagy tanulok a hibáimból és újjáépítem az életemet. Az utóbbit választottam.

Most mentorként olyan nőknek segítek, akik a kezükben tartják az irányítást, akár a család körüli teendőkben, akár a munkájukban, vagy épp egyszerre több fronton is. Erős nők, akik mégis úgy érzik, megfeneklett az életük. Nem találják a helyüket, legyűrhetetlen elvárásokkal kell szembenézniük, sőt mi több, saját nőiességüket sem tudják megélni. Az egyre nagyobb káosz pedig lassan átveszi az uralmat az életük felett.

Nem szeretném, hogy ideáig fajuljanak a dolgok, és még több pofont kelljen átélniük. Ezért álmodtam meg a Nyílj ki nőként programomat.

tudatosság coaching Vicsápi Natália

ELÉG VOLT
“AZ ÉLETEM EGY KATASZTRÓFA”
ÉRZÉSBŐL!

A Nyílj ki nőként programot ezen nők számára hoztam létre!

Ha azt érzed, közel állsz a kiégéshez, eleged van a megfeneklett életedből, a megnevezhetetlen hiány érzéséből, és legfőképpen: tenni akarsz valamit a változás érdekében, akkor a legjobb helyen jársz!

Te is mindennél jobban vágysz arra, hogy…

megtaláld önmagad, a saját stílusod és hangod? 

megtanuld, hogyan teljesedj ki?

kiegyensúlyozottabb legyél?

őszintén, örömmel tudj helytállni a szerepeidben – feszültség és kényszer nélkül?

feldolgozd a kudarcként megélt helyzeteket, legyen az válás, munkahelyi rivalizálás vagy szakítás? 

bensőséges viszonyod legyen a gyermekeiddel?

végre őszintén beszélhess valakivel a szexualitásról?

lerombolhasd a határaidat, amelyek megbéklyóznak és fogva tartanak?

Akkor vegyél ki 4 nap szabit,
és tarts velem a következő Nyílj ki nőként programon!

Ők már igazi nőként élik a mindennapjaikat

“Fantasztikus hétvége volt, teli új felismerésekkel. Hálás vagyok, hogy már pontosan látom mi volt az a pont az életemben amikor elzártam magam mindenkitő, mindentől. Már látom, hogy miért gondoltam, hogy a ferfi több mint a nő, hogy ez csupán abból ered hogy féltem az édesapámtól gyerekkoromban. Már látom, hogy miért szenvedtem menstruációs fájdalmakban és hogy függ ez össze az édesanyámmal. Már pontosan tudom, hogy miért volt lumbagom a gyerekkoromban és fejfájásom felnőtt korban kertészkedés alatt.”
Orosz Ambrus Andrea, IT szakember, 2 gyermek édesanyja

„Hálával és köszönettel tartozom ezért a 3 napért.Nagy felfedezésekre jutottam az életemmel kapcsolatban és nem csak a nőiesség területén. A többi résztvevőnek is hálával tartozom mert segítettek rájönni arra h miért félek az anya szereptől, h a nőiesség az nem gyengeségről, hanem a gyengédségről szól, h miért sajnálom a férfit az életemben, h miért ál ellen a szervezetem a húsnak, h miért szabotálom magam a munkámban és sok tippet kaptam h hogyan tovább a nő ként. ”
Klaudia Barathova, nemzetközi cég kollegája

„Rájöttem, hogy mitsem tudtam a nőiességről EDDIG. Minden nőnek szüksége lenne a magával szembeni felfedezésre, ez a kulcs a kiegyensúlyozott élet felé. Köszönöm! ”
Dóra Húsvéth, tanár, újdonsült feleség

“Csodálatos, nagyon tanulságos három napot töltöttünk együtt szeretetben,  elfogadásban, gyarapodásban. Szembe néztem önmagammal, választ kaptam sok-sok kérdésre. A legfontosabb: látom a szülői mintát, az eddigi kódolást. Nati segítségével azonban jön az  újraprogramozás. Tanulságos utazás lesz.“
Laska Erika, óvodai igazgatónő

„Azt gondolom, hogy erre a programra minden Nőnek szüksége van, csak nem tud róla, hogy szüksége van rá. Oldásokkal, kezelésekkel sokat dolgoztam már a nőiesség témával (és ami ebbe tartozik), mégis csak itt láttam és értettem meg, honnan fakadnak az ezzel kapcsolatos gondjaim. Csodás 3 nap volt, megértésekkel, megnyílásokkal, őszinteséggel, szeretettel, felismerésekkel, nevetéssel. Kedves Nő társam, aki most ezeket az áradó véleményeket olvasod, bátran hidd el, mi valóban megéltük, amit itt leírtunk, mindez megtörtént. Veled is megtörténhet, ha MAGADAT VÁLASZTOD és megajándékozod magad ezzel a programmal! Én egyedül nem lettem volna képes meglátni, amit meg kellett, de ezen a programon meg tudtam. És megyek tovább, mert amit kaphatok ezen az úton, és a célban az út végén, az valóban egy teljesen más élet, mint amit most élek, pont úgy, ahogy Nati mondja! Hálás vagyok neked Nati, és minden Nőnek, akivel együtt lehettem az elmúlt napokban! ”!”
Herpácsi-Bátori Edina, 2 gyermek édesanyja

önismeret és a nőiség kibontakoztatása

Miről lesz szó a program során?

A program legfontosabb része az, hogy megismerd saját magadat:

a képességeidet és az erősségeidet. Azokat is, amelyek most még talán előtted is rejtve vannak. Ezenkívül beszélni fogunk a női életmódról, az egészségről, a helyes táplálkozásról, de még a divatról és a nőiesség megéléséről is.

Célom, hogy a program során feltárjuk a benned rejlő lehetőségeket, leküzdjük a gátló tényezőket és megerősítsük az önbizalmadat. Segítek megtalálni női mivoltod egyensúlyát.

Hiszen a mai világban nőként – pláne ha napi szinten hozol döntéseket, netán vezető beosztásban is dolgozol – rendkívül kemény próbatételnek vagy kitéve nap mint nap.

A Nyílj ki nőként program során olyan emberekkel leszel körülvéve, akik hasonló cipőben járnak. Így meg fogod tapasztalni, hogy nem vagy egyedül. Más is küzd hasonló problémákkal, másokat is gyötörnek hasonló kételyek és félelmek.

Csupán 4 nap befektetéssel az előtted álló évtizedeket változtathatod meg!

Töltődj nők által, nők között!

A program előadói:

Iványi Barbara

gardrób rendező, stylist

Barbara életének fiatal kora óta része a szépség és a divat. Szlovákiában szépségkirálynő volt, és hosszú ideig dolgozott modellként.

Barbi maga a megtestesült finom női energia! Szépsége mögött rejlő hatalmas szívével abban segíti a nőket, hogy meglássák saját gyönyörűségüket!

Felnyitja a női szemeket, hogy észrevegyék, mennyire valótlanul másnak látják magukat a tükörben. Pedig igazából, minden Nő gyönyörű!

 

 

 

Novák Gabriella

anti-aging és beauty mentor

Gabriella 30 éve foglalkozik bőrápolással és kozmetikával. 28 éve színek és sminkszínek specialistájaként tevénykenykedik szépségápőolás területen a hölgyek életében. Gabika divatbemutatókon és szépségversenyen is készített a nőknek sminket, több száz nőnek segített a problémás bőrük megoldásában, és a 30 év alatt több ezer nővel dolgozott együtt. E rengeteg év alatt szerzett tapasztalata során kedvenc területe lett az öregedésgátlás és a személyes tanácsadás. Tőle megtanulhatod, milyen mindennapi arcápolási rutin szükséges a női arcnak. Gabika megmutatja, hogyan készíts el egy alap sminket, hogy ragyogó és üde legyen az arcod.

 

Patkós Alexandra

arcművész sminktetováló, szépségmentor

Alexandra küldetése megmutatni, hogyan lehetnek a nők tartósan szebbek, a szépüléssel hosszú távon elégedettebbek és magabiztosabbak. Palyafutása során az olyan szépülési módszereket kereste, sajátította el és tette elérhetővé a nőknek, amelyek természetes szépségüket hangsúlyozzák, fokozzák vagy a mindennapokat teszik kényelmesebbé. Számára a szépség és a szépítés egy komplex terület, és ennek megfelelő látásmódot kiván. Az elmúlt több mint 25 évben a szépségipar négy szakmájából szerzett szakképesítést és mindegyikben legalább 10 év tapasztalata van

 

Herpácsi-Bátori Edina

NATI METHOD tudatosság mentor

Több mint 10 éves spirituális önfejlesztése során rengeteget foglalkozott az önbizalomhiányom megszüntetésével, sikertelenül. Végül a NATI METHOD hozta el a megoldást. A folyamatos önbizalomhiány, önbántás, szenvedés, helyett ma már bátran vállaja saját magát. Magabiztos nőként, boldog feleségként és anyaként él. Küldetése, hogy a rengeteg hozzá hasonló nőnek utat mutasson, hogyan váljanak ők is ragyogó, magabiztos nővé. A tanításai és a saját példája által segíti a nőket, mert ha rendbe kerülnek magukkal, akkor életük minden területét is rendezni tudják.

 

 

 

Nyílj ki nőként

ajánlat

Nyílj ki nőként

elvonulás

2024. május 9-12.

Töltődj, emelkedj és virágozz ki egy gyönyörű helyen, nők között, nők által. Kapcsolódj ki, ismerkedj más nőkkel és szerezz új barátságokat.

Az elvonulás során nemcsak a tudatossággal és a nőiesség kérdéseivel foglalkozunk, lesz wellness és táncos, zenés este is.

A program díja:
250.000 Ft

*Tartalmazza a szállást, a háromszori étkezést, a programokon való részvételt és a wellnesshasználatot is. A parkolás az elvonulás ideje alatt ingyenes.

Nyílj ki nőként Regisztráció

női önismereti elvonulás a magasabb női minőség megéléséhez

Kérdések & válaszok

Mit ad a program?

Az első nap azt mérjük fel, hogy számodra mit jelent a nőiesség. Majd tesztek segítségével választ kapsz arra, hogy melyik női tipus vagy. Nagyon sokat beszélgetünk a párkapcsolatról, szexualitásról, nő és férfi közötti külömbségekről. A programon workshopok is vannak, ahol szakemberek hoznak női trükköket és praktikákat melyekkel szinesítheted a nőiességed, majd bulival zárjuk az elvonulást.

Hol tartod az offline programot?

A szlovákiai hegyekben, vagy magyarországi kastélyszállóban. Mindkét szálloda méltó helyszínt biztosítt a NŐ „újjászületésére”. Álltalában csütörtökön érkezünk, ismerkedünk. Péntek és szombaton előadásokat, workshopokat tartunk majd zenés estel zárunk. Vasárnap férfi-női különbségekkel foglalkozunk, és délután egy új nőként indulhatsz haza.

Ez egy klasszikus női program?

Kedves olvasó, ha arra célzol, hogy összejönnek a hölgyek pletykálkodni, akkor nem egy klasszikus női program. Ugyanis mély felismerésekkel távoznak a résztvevők, szembenéznek azzal, hogy ugyanúgy élik a párkapcsolatukat mint ahogyan a szüleik éltek, megtanulnak nem harcolni a párjukkal, hanem feltétel nélkül elfogadni a másikat és a programnak köszönhetően kinyílnak nőként, ami nem csak piros száj és a magassarkút jelenti, hanem annál sokkal többet.

Hányszor zajlik évente a program, online vagy offline formában?

Mindenféleképpen az offline programokat részesíttem előnyben, de a pandémiás időszak alatt online is megtartottuk, ugyanis 2018 óta minden év májusában megtartom a Nyílj ki nőként programot.