Írd te a sorsodat! könyv, az őszinte vallomás

Egy könyv, ami fejbekólintó őszinteséggel meséli el, milyen a vállalkozói siker csúcsán a mardosó magánnyal küzdeni, rekordgyorsasággal a földre zuhanni, majd onnan kemény munkával talpra állni!

A KÖNYV MAGYAR ÉS SZLOVÁK NYELVEN IS RENDELHETŐ!

5716 Ft

Írd te a sorsodat! könyv, az őszinte vallomás

Az emberek többnyire csak a sikereikről szeretnek beszélni, a kudarcaikról egyáltalán nem. Vallom, hogy a kudarcok és az élet pofonjai a legjobb tanítómesterek, aminek hála alázatot és tapasztalatot tanulunk. Éppen ezért zsigerekig hatoló őszinteséggel mesélem el Neked saját bukásom és újjászületésem történetét.

Az emberek egy része azt hiszi, hogy ki van szolgáltatva az életnek. Ez azonban nem igaz. Mindössze meg kell tanulniuk, HOGYAN írhatják a saját sorsukat. Ez a könyv útmutatóként szolgál, és segít megtenni az első lépéseket egy új élet felé.

 

Hogyan használd?

1. lehetőség: Olvasd el az elejétől a végéig, mint egy regényt.
2. lehetőség: Nyugodtan húzd ki benne azokat a mondatokat, amelyek megszólítanak, erőt adnak. Legközelebb, amikor kinyitod a könyvet, rögtön ezek fogják odavonzani a tekinteted.
3. lehetőség: Vedd le a polcról, amikor útmutatásra van szükséged, és nyisd ki valahol. Talán épp annál az üzenetnél fog kinyílni a könyv, amire abban a pillanatban a legnagyobb szükséged van.

Borító: keménykötéses
Oldalszám: 211 oldal

További információ

Szállítás költség: Szlovákiába 780 Ft (1,95 EUR), az EU-n belül 2 480 Ft (7,1 EUR), Magyarországra 1 600 Ft (4 EUR)
Szállítási idő: Szlovákiába 2-3 munkanap, Magyarországra és Erdélybe 5-6 munkanap.