Önfejlesztéssel lehetséges a félelem leküzdése

Summit videós csomag

r

22 szakértő, aki már túllépett a saját félelmein és kudarcain

w

22 mélyinterjús beszélgetés a félelmekről és a nagy bukásokról MELLÉBESZÉLÉSEK NÉLKÜL!

Mi a Freedom Summit 2021 videós csomag?

Egy olyan transzformációs előadáscsomag, amely megmutatja: van választásod! Lehetsz hatással az életedre, és tényleg csak rajtad múlik, hogy félelemben élsz vagy sem. Ez a csomag neked való, ha szeretnéd megtudni, hogyan emelkedhetsz felül a korlátaidon

Azokon a korlátokon és akadályokon, amelyek egy párkapcsolat, egy új munkahely, egy vállalkozás megalapítása, egy karrier felépítése, a sikeres fogyókúra, a gyermekvállalás, egy hivatásváltás, egy utazás, az önmegvalósítás és minden további vágyad előtt állnak

A summit videós csomagjának köszönhetően megismerhetsz olyan embereket, akiket elsöprő veszteségek értek, megjárták a poklot, ám talpra álltak és most szabadon, boldogan élik az életüket. Köztük lesznek olyan szakemberek is, akik segítenek neked a saját félelmeid legyőzésében és a lelki szabadság elérésében.

Tanulj a legjobbaktól!

Ingyenes online beszélgetések a FÉLELMEKRŐL nőknek és férfiaknak egyaránt!

Amíg félelmekben élsz, addig…

…valójában nem te irányítod az életedet, hanem a félelmeid. Nem azért hozol meg bizonyos döntéseket, mert a vágyaid hajtanak, hanem azért, hogy elkerüld a kudarcokat. Tehát nem a te kezedben van a gyeplő, hanem a félelmeid kezében.

Mit gondolsz, tényleg le lehet élni így egy életet? Meddig akarod még csak távolról szemlélni a céljaidat, ahelyett, hogy megvalósítanád őket? Hány napnak kell még úgy eltelnie, hogy nem a boldogságot választod a bukástól való félelem miatt?

Elég a bujkálásból!

Ideje szembenézned a félelmeiddel, és megtapasztalni: ha felveszed ellenük a kesztyűt, akkor egyszerűen erejüket vesztik és nem akadályoznak tovább.

Ez a valódi SZABADSÁG!

Kérd a csomagot, és tapasztald meg!

Miért nem élünk szabadon?

Honnan van bennünk annyi félelem és bizonytalanság?

 

Már gyermekként rájövünk, hogy nem csinálhatjuk szabadon azt, amit akarunk. A szüleink, a tanáraink, a nagyszüleink mondják meg nekünk, mi a dolgunk. Ezért már gyermekként „megtanuljuk” feladni önmagunkat, a saját céljainkat, a saját vágyainkat…

Arra vágytunk, hogy végre felnőttek lehessünk, hogy azt csinálhassuk, amit akarunk…

Közben elkezdünk megfelelni másoknak. Nem azt csináljuk, amire valójában vágyunk. Így az életünket félelemben, aggódásban és bizonytalanságban éljük.

Céltalanul.

Hiszen, ha gyermekként feladtuk önmagunkat, fogalmunk sincs arról, mit szeretnénk felnőttként igazából. Nincsenek valódi céljaink, mert még magunkat sem ismerjük, nemhogy a vágyainkat!

Ám abban a pillanatban, hogy elindulsz a tudatosság útján, megjelenik benned a valódi önmagad. Megjelenik a vágyad, a célod és elkezdesz tenni is érte. Ekkor mondhatod el magadról: végre szabadon élek!

Ez egy folyamat!

Ezért fontos,
– hogy nyitott szívvel és nyitott elmével nézd az interjúkat,
– többször hallgasd vissza a beszélgetéseket, hogy rögzülhessenek benned az új tanácsokat, ötletek, módszerek,
– és rendelkezésedre álljon egy tudáscsomag, hogy amihez később is bármikor nyúlhatsz, amikor azt veszed észre magadon, hogy „visszaestél”.

Ebben nyújt segítséget a Freedom Summit videós csomagja!

Mit tanulhatsz meg a Freedom summit videós csomagjából ?

A Freedom Summit videós csomagja a saját tapasztalatokról, a felismerésekről és olyan módszerekről szól, amelyek…

=

megmutatják, hogyan szabadulj meg a kihasználtság érzésétől, illetve a kudarctól való félelem miatti stressztől, szorongástól.

=

segítenek elérni, hogyan legyél tökéletességre törekvő, kiégett anya helyett kiegyensúlyozott és boldog anya. Hiszen a gyermekeidnek is erre van szüksége.

=

megtanítják, hogyan emelkedhetsz felül a félelmeiden és a korlátozó gondolataidon. Így végre szabadon, akadályok nélkül valósíthatod meg a vágyaidat, legyen az egy új karrier, munkahelyváltás, pénzügyi biztonság, családalapítás, egy boldog és harmonikus párkapcsolat, új tanulmányok, költözés, egy állás megpályázása, BÁRMI!

=

abban is támogatnak, hogyan fordulj vissza a kiégés széléről, hogyan kezeld a bukást, a kudarcot, és hogyan ne riadj vissza attól, hogy újra felállj.

=

bemutatják a félelem természetét, és hogy a félelmeink nagy része csak a fejünkben létezik. Ez azért van, mert az agy egyik fontos feladata, hogy megvédjen minket az esetleges veszélyektől, kellemetlen helyzetektől.

Kérd a videós csomagot!

Ám a legnagyobb előnye az ajánlatnak mégsem az, hogy egy komplett elmetisztító és lélekemelő elsősegélycsomagot kapsz kézhez, hanem…

N

hús-vér emberek példáiból, átélt helyzeteiből tanulhatsz. Azt vettem észre, hogy azok az emberek tudnak igazán felszabadultak lenni és szabadon élni, akik megéltek valamilyen nagy bukást, valamilyen sorsfordító kudarcot és mégis talpra tudtak állni. Őket hoztam el neked, hogy elmeséljék a történetüket.

N

a summiton résztvevő szakemberek tanításait egy helyen sehol máshol nem kapod meg. Arról nem beszélve, hogy az óradíjuk akár több tízezer forint is lehet, ha egyéni konzultációra mennél hozzájuk. Ám ahelyett, hogy egyesével kellene felkeresned őket több tízezer forintért, most befektethetsz a leghasznosabb tanításaikba egy helyen.

N

bebizonyítjuk neked, hogy nincs olyan kudarc, amelyből ne lenne kiút. Mindig van. A summit előadói is megtalálták, neked csak le kell másolnod a gondolkodásmódjukat és tapasztalataikat.

Kinek való a Freedom Summit 2021 videós csomagja?

Neked, ha:

N

nemcsak látni szeretnéd, hogyan álltak fel mások egy veszteség vagy kudarc után, és érték el a magasságokat, hanem átültetni is a saját életedbe a módszerüket és gondolkodásmódjukat.

N

úgy érzed, kevés az idő arra, hogy ennyi előadást megnézz, és neked egyébként is biztonságot ad, ha elérhető közelségben van egy ilyen átfogó tudáscsomag, amit bármikor újra és újra meghallgathatsz.

N

nem akarsz többé másoknak megfelelni, a saját életedet élnéd a saját vágyaid szerint.

N

kiégett anya/feleség helyett kiegyensúlyozott és boldog anya/feleség akarsz lenni.

N

a vállalkozásodban a szabadságot és a könnyedséget élnéd meg, nem pedig a görcsöket, az idegességet és a folyamatos stresszt.

Annak nem való, aki

M

úgy gondolja, hogy egyáltalán nem felelős a saját életéért, nem ő dönt, mindig mások döntenek helyette, és nem akar változtatni ezen a nézeten.

M

nem kíváncsi rá, hogyan lehet fókuszáltan jelen lenni a legnagyobb kudarc közepette is.

M

a külső körülményeket okolja, folyton másokat hibáztat, azt hiszi, mások (a kormány, a betegsége, a főnöke, a férje, a gyermekei, a szülei stb) miatt nem érheti el a vágyott szabadságot.

Van egy olyan érzésem, hogy te inkább azok közé tartozol, akik változtatni akarnak. Meggyőződésem, hogy a summit videós csomagja minden segítséget megad neked ehhez!

Hiszen épp ezért állítottam össze így. 🙂

Ismerd meg a Freedom Summit előadóit!

Vicsápi Natália

Vicsápi Natália

tudatosság mentor

 

Az előadás címe: Szabadság és szabadság közt is van különbség

Elismert vállalkozónőként úgy tűnt, szabad vagyok, mégis börtönben éltem. A valódi szabadságot csak a bukásom után ismertem meg. Hogyan? Az előadásban elárulom!

 

Dr. Zacher Gábor

Dr. Zacher Gábor

toxikológus

 

Az előadás címe: Miért a drogban keresik az emberek a szabadságot?

A híres magyar toxikológussal a drogfüggőségről és a szerek adta képzelt szabadságról fogunk beszélgetni. Emellett kitérünk arra is, hogyan győzzük le a félelmeinket a világjárvány idején.

 

Vass Zita

Vass Zita

Sikeres modell Amerikában

 

Az előadás címe: Megálmodtam, megcsináltam. Merj szabadon nagyot álmodni!

Zita tökéletes példája annak, hogy igenis megéri nagyot álmodni. Fiatalon ment Amerikába, ahol híres modellé vált, és még a Playboy címlapjára is felkerült. Az Instagramon már 731ezer követője van. A beszélgetésünk során elmeséli, hogyan vált fiatalon sikeressé és szabaddá.

 

 

Wicha József

Wicha József

WIS Holding Zrt. tulajdonosa

 

Az előadás címe: Hogyan lehet félelem nélkül kezelni a sikertelenséget, majd talpra állni?

József szerint a félelem megöli a cselekvést. Egyetértek vele. Ugyanakkor felmerül egy kérdés: vajon hogyan kerekedhetünk felül rajtuk? Az interjúból kiderül!

Dr. Prezi

Dr. Prezi

prezentációs mestertréner

 

Az előadás címe: Nyuszitól a Tigrisig avagy Legjobb Előadói Önmagad

Dr. Prezi hazánk legtöbbet foglalkoztatott prezentációs mestertrénere. Így ő pontosan tudja, hogyan lehet valakit kivezetni a félelmeiből, hogy felszabadult előadóvá váljon. És ezt el is árulja neked!

 

 

Szabó Norbert Ádám

Szabó Norbert Ádám

Guinness World Rekorder, a Teljes Szívvel című könyv szerzője

 

Az előadás címe: Hogyan valósítsd meg az álmodat akkor is, ha félsz?

Norbert a világon elsőként, 2016-ban egy páros kajakkal kelt át az Atlanti-óceánon. Szenvedélye a hajózás és az elérhetetlennek tűnő álmok és célok megvalósítása.

 

Pörzsölt Móni

Pörzsölt Móni

PinX Online Business Management társalapítója és vezetője

 

Az előadás címe: Hogyan találj rá a belső nyugalomra a káoszban?

Móni őszintén mesél arról az időszakról, amikor a világa darabjaira hullott, mégis meglelte a lelki békét és szabadságot. A mai napig táplálkozik ebből az élményből.

Kolozsi Mariann

Kolozsi Mariann

önfejlesztő tréner

 

Az előadás címe: Mindent az önszabotázsról – avagy hogyan teszel keresztbe saját magadnak tudatalatt?
Végre megértheted, hogyan gáncsolod el magadat a saját boldogságod útján úgy, hogy még csak nem is tudsz róla.

Biros Levente

Biros Levente

Onlinemárkabolt Magyarország Kft. tulajdonosa

 

Az előadás címe: Hogyan lehet kilábalni egy több milliós tartozásból?

Leventének 40 milliós tartozása volt, most pedig egy 3 milliárdos céget vezet. Mi kellett ahhoz, hogy felálljon a kudarcból? Hogyan építette fel a cégét? Mellébeszélések nélkül mondja el a történetét.

Kiss Gergely

Kiss Gergely

coach, egykori 5x országos birkózó bajnok

 

Az előadás címe: Lehet félelem nélkül a ringbe menni?

A Gergellyel való beszélgetés szintén izgalmasnak ígérkezik. Vajon hogyan győzi le a félelmeit egy birkózó? Képes rá egyáltalán? Gergely a saját tapasztalatait osztja meg veled.

Forray Nikolett

Forray Nikolett

Ünnepek Áruháza alapítója

 

Az előadás címe: A vállalkozói szabadság titkai

Niki elárulja, hogyan alakíts ki egy olyan csapatot a cégedben, akik hasonló szemlélettel dolgoznak, mint te. Betekintést ad továbbá a vállalkozói eszköztárába, és beavat a valódi, belső szabadság titkaiba.

 

Joós István

Joós István

Énakadémia alapítója

 

Az előadás címe: Ha nincs kapcsolatod, nem vagy kész – ha nem működik, nem jól csinálod.

István már több ezer embernek segített férfi, női és kapcsolati témákban. Most pedig téged szeretne támogatni. Ebben az előadásban a párkapcsolatok lesz a középpontban.

Matyi Csongor

Matyi Csongor

pszichológus, életvezetési tanácsadó, előadó

 

Az előadás címe: Önsorsrontás, avagy mit tehetsz, hogy kikerülj az ördögi körből?

Egy újabb érdekes témával készültünk neked, amely nem más, mint az önsorsrontás. Mi is ez tulajdonképpen? Hogyan csináljuk? Ki lehet kerülni az ördögi körből? Ebből az interjúból megtudod.

 

Képes Anita

Képes Anita

bőség mentor, tréner

 

Az előadás címe: Hogyan teremts könnyedén az életedben?
Anita azt vallja, hogy mindenki bőségre született. Ezért tanítja klienseinek a bőséggondolkodást és a tudatos teremtés módszerét.

Avidor András

Avidor András

légiósból üzletember

 

Az előadás címe: Hogyan nézz szembe félelem nélkül a halállal – ha szükséges?

Az Andrással készült interjúban egy komoly témát feszegetünk. A halál része az életnek, és Andrásnál hitelesebben csak kevesen tudnak beszélni róla. Miért? Majd ő elmeséli!

 

Dr. Domokos Kata

Dr. Domokos Kata

anyacoach

 

Az előadás címe: Hogyan legyél tökéletességre törekvő, kiégett anya helyett
kiegyensúlyozott és boldog anya?

Az elvárásokkal teli világban az anyákra nagy terhek nehezednek. Azt hihetjük, ebből nincs kiút, és minden anyára a kiégés vár. Ám Kata megmutatja neked, hogy igenis lehetsz boldog és kiegyensúlyozott anyaként is.

Ambrus Mónika

Ambrus Mónika

nyelvi mentor, holisztikus nyelvtanár

 

Az előadás címe: Milyen múltbéli traumák, tudat alatt megbújó gátak okozzák a kudarcos nyelvtanulást?

Móni a nyelv magabiztos használatára készíti fel klienseit azzal, hogy sajátos oktatási módszerével a felszínre emeli a belső gátakat, múltbéli traumákat. Erről fogunk beszélgetni a vele készült interjúban.

 

Király Norbert

Király Norbert

sikeres ingatlanbefektető

 

Az előadás címe: Interjú egy pénzügyileg szabad emberrel

Norbert őszintén mesél arról, hogyan állt fel a teljes csőd után – kétszer is! Elárulja, milyen gondolkodásmóddal sikerült mindezt elérnie, illetve milyen fizikai és lelki változásokon ment keresztül.

Girisha Steigler Andrea

Girisha Steigler Andrea

Orgazmus coach és Szerelem, Szex és Párkapcsolati coach

 

Az előadás címe: Családi bántalmazásból a SZABADSÁGBA!

A bántalmazott gyermekek felnőttként bántalmazói kapcsolatokat és helyzeteket teremtenek az életükben. Andrea megmutatja, hogyan lehetséges kilépni ebből az önvezeklési ciklusból, és új alapokra helyezve egy szabad életet teremteni.

Gilányi Attila

Gilányi Attila

Mentálhigiénés szakember, a Legjobb Önmagad, és a Meghallgatunk.online alapítója

 

Az előadás címe: Perfekcionizmus, mint a legalacsonyabb értékrend

Attila 2019-ben döntött úgy, hogy elhagyja a multik világát és önfejlesztő trénerként folytatja karrierjét. Épp a pandémia előtt, 2020. márciusában lépett ki munkahelyéről, majd azonnal le kellett mondja második tervezett rendezvényét. Ebből a kilátástalan helyzetből építette fel a Meghallgatunk.online segítői közösséget, melynek köszönthetően máig közel 5000 ember oszthatta meg szakemberekkel érzéseit, gondolatait és félelmeit.

Sipos József

Sipos József

növényorvos, agrármérnök, méhészmester

 

Előadás témája: Természet maga a szabadság – Lelkünk kertjének igaz titkai, praktikák az egészség, a szabadságvágy, megújulás jegyében

József a Sipos gazda brand tulajdonosa. Szívügye a fiatalok tanítása, a természet védelme, az ökológia és az emberközpontú értékszemlélet formálása. A növények, kertjeink világa sok – sok örömöt ajándékoz számunkra. Józseffel betekintünk közösen a kertünk lelkébe, mit is jelent a megújulás, a tavasz érkezése életünkben is.

 

 

Mester Attila

Mester Attila

Mesterápia könyv szerzője, az Apjafia mozgalom alapító tulajdonosa

 

Előadás témája: Leukémiából a szabad élet felé

Attila felgyógyult a leukémiából, és most abban segíti az embereket, hogyan érezhetik magukat testileg és lelkileg is jobban. Az előadás során arról fogunk beszélgetni, hogyan szakíthatjuk ki magunkat a félelem és a betegség karmai közül.

Miért hallgass rám?

A nevem Vicsápi Natália, Tudatosság Mentor vagyok Szlovákiából. Édesapámtól már gyermekként megtanultam, hogy kitartó, becsületes munkával és a pénz okos forgatásával, hogyan teremtsem meg az anyagi egzisztenciát. A 30-as éveim elejére egy egész nyomdabirodalmat építettem fel.

Hamarosan azonban óriási tragédia vágta keresztbe az életemet: elveszítettem a cégemet, a vagyonomat, mindent, amiért addig küzdöttem. Abban az időben rengeteg félelem és bizonytalanság ütötte fel a fejét, és nem tudtam, hogyan kerekedjek felül rajtuk. Ekkor fordultam az önfejlesztés, azon belül is a tudatosság felé.

Ennek köszönhetően rátaláltam a férjemre, igazán megismertem a gyermekeimet, megtanultam anyaként törődni, rendeződtek az emberi kapcsolataim. Megtanultam kezelni a félelmeimet, így egy felszabadult, bizalmon alapuló, boldog és teljes életet élek.

Célom megmutatni, hogy ez számodra is elérhető. Amíg a félelmeid rabja vagy, addig nem tudsz teljes életet élni. A félelmeket igenis le lehet győzni, meg lehet szabadulni a mentális és lelki terhüktől, és ki lehet alakítani egy nyugodt, kiegyensúlyozott életet.

Ezt mutatjuk meg neked a videós csomagban!

Ajánlat

100% pénzvisszafizetési garancia!

Nem akarom, hogy bármilyen kockázatot vállalj a videós csomag megvásárlásával.

Hiszen talán ez az első alkalom, hogy találkozol velem. Személyesen garantálom, hogy imádni fogod a videós csomagot, ám ha mégsem, visszatérítem neked a csomag árát, és nem teszek fel kérdéseket sem.

Akkor készen állsz?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mit tartalmaz a Freedom Summit videós csomagja?
A videós csomag tartalma: Freedom Summit 2021 előadóinak videófelvételei, Freedom Summit 2021 előadóinak hangfelvételei.

Mikor kapom meg a felvételeket?
A vásárlást követően azonnal!

Van elégedettségi garancia?
Igen, van. Ugyanis nem akarom, hogy bármilyen kockázatot vállalj a csomag megvásárlásával. Hiszen talán ez az első alkalom, hogy találkozol velem. Személyesen garantálom, hogy imádni fogod a videós csomagot, ám ha mégsem, visszatérítem neked a csomag árát, és nem teszek fel kérdéseket sem. Én így mondok neked köszönetet azért, hogy bizalmat szavaztál nekem.

Hogyan tudok fizetni?
A Freedom Summit videós csomagját bankkártyával tudod megvásárolni. Ez az egyik legegyszerűbb és legbiztonságosabb fizetési mód.