„Tudatosság a munkában” kártyacsomag

Egyhelyben toporogsz a vállalkozásodban? Szükséged lenne egy iránymutatásra, ami kivezet a labirintusból? Szeretnél tudatosabb lenni a munkádban? Tedd szokássá a kártyahúzást! Merüljön fel benned bármilyen kérdés vagy bizonytalanság, a lapok segítenek meglelni a válaszokat.

9500 Ft

„Tudatosság a munkában” kártyacsomag

A munka fontos része az életünknek. Sokunk mégis robotként éli meg ezeket az órákat. A munkánk, a vállalkozásunk, a kollegáink, vezetőink és beosztottjaink ugyanúgy tükröt tartanak elénk, mint a szeretteink. A kérdés csak az: észrevesszük?

Bármilyen nehézség vagy bonyodalom üti is fel a fejét a munkában, annak jelzésértéke van. Kezeld tudatosan, és ne söpörd a szőnyeg alá! Ez lehet egy nagyon fontos kulcsa a személyes (és persze a munkahelyi vagy vállalkozói) fejlődésednek is.

A „Tudatosság a munkában” kártyacsomag bármikor a rendelkezésedre áll, amikor iránymutatásra van szükséged. Csak tedd fel a kérdésedet, és húzz egy kártyát!

 

Hogyan használd?

Helyezkedj el kényelmesen, és rakd ki magad köré lefordítva a kártyalapokat.
Hunyd be a szemed, és vegyél néhány mély lélegzetet. Fogalmazd meg a kérdésedet vagy a nehézségedet a munkáddal vagy vállalkozásoddal kapcsolatban.
Húzz egy kártyát, fordítsd meg, és nézd meg a képet.
Válaszolj a következő kérdésekre: Mit üzen neked ez a kép? Mi jut róla eszedbe? Milyen érzések kerítettek hatalmukba? Hogyan kapcsolódik ez most a nehézségedhez? Mire próbál rávilágítani a húzott lap?

Ajándék “Hogyan használd az önismereti kártyákat?” videót küldünk minden vásárlónak!

Mérete: 9×12 cm

 

 

További információ

Szállítás költség: Szlovákiába 780 Ft (1,95 EUR), az EU-n belül 2 480 Ft (7,1 EUR), Magyarországra 1 600 Ft (4 EUR)
Szállítási idő: Szlovákiába 2-3 munkanap, Magyarországra és Erdélybe 5-6 munkanap.