Konzultáció Michal Bugyival

60 perces önismereti lelki vezetés

Témáim:

  •       Párkapcsolati problémák kezelése
  •       Stresszkezelés
  •       Tudatosság – Önismeret fejlesztése
  •       Mentoring
  •       Magánéleti gondok
  •       Célkitűzés
  •       Elakadások feloldása

48000 Ft

Konzultáció Michal Bugyival

A nőkkel, a női lélek rejtelmeivel foglalkozom!

Hivatásomként élem meg, hogy lelki vezető vagyok, főként önismereti és párkapcsolati témában.

A konzultáció menete

A beszélgetés híve vagyok, hiszen fontos, hogy elmondja a problémáit, megkönnyebbüljön, és akár még mélyebbre tudjunk ásni. Első alkalommal egy személyes beszélgetésen vesz részt a kliens, utána látom, hogy szükség van-e tesztre, illetve az asztrozófiát is igénybe tudjuk venni. Ennek a módszernek a lényege, hogy a születési dátumból ki lehet olvasni, hogy milyen lehetne az élete, milyen lehetőségekkel élhetne, ha rálép a tudatosság útjára.

A konzultáció megvásárlása után, telefonon vagy e-mailben egyeztetünk időpontot, és azt megbeszéljük, hogy személyesen vagy online szeretnének hozzám érkezni.

Módszerem

Belelátok a női lelkekbe, észreveszem az elakadásukat, a gondjukat és a megoldást is. Viszont olyan lágyan, finoman tudom közvetíteni számukra, hogy mi a feladatuk, illetve hol vannak elakadva, ennek hatására pedig fantasztikus változásokat tudnak az életükbe bevinni.

Úgy vélem, hogyha az ember a tudatosságra tud figyelni, akkor mindenkire rá tud hangolódni. Ezáltal sikerül belelátnom a lelkükbe.

Belső sugallat, intelligencia segítségével rögtön megszerzem az információkat az adott emberről, gyorsan rájuk tudok hangolódni. Megérzik, amikor szeretettel és elfogadással állok hozzájuk. Érzékelik, hogy meg lehet nyílni nekem, hogy elmondhatják a gondjukat, bajukat, elsírhatják bánatukat, és aztán megkönnyebbülnek attól, hogy kiönthették a lelküket. Akkor úgy érzik, hogy mintha egy nagy szikla esett volna le a vállukról. Nem teszek velük nagy csodát, hanem bemutatom őket saját maguknak, egy tükröt tartok eléjük.

Küldetésem

A küldetésem az, hogy tisztában legyen önmagával a nő, hogy ő az, akiből az élet indul!  Arra tanítom a vendégeimet, hogy meg tudják élni az egyediségüket, és azt mutatom meg nekik, hogy nem kell senkire sem hasonlítani, merjék a saját életüket élni.

Úgy vélem, hogy azért a nő az erősebbik nem, hiszen ő az, aki képes életet adni, gyereket tud világra hozni, a férfi viszont erre nem képes.

A saját belső erő által a vendégek érzik, hogy ott vagyok, és támogatom, felemelem őket, és érzik, hogy nem esnek le, látják, hogy törődök velük, meghallgatom őket. Abban a helyzetben erre van szükségük az embereknek.

Célom

A konzultáció során a célom az, hogy szembe fordítsam önmagával olyan módon, hogy ne ijedjen meg, és érezze, hogy támogató közegben van.

Sokszor az történik, hogy öt percen belül már nem emlékszem pontosan, mit mondtam a kliensnek. Olyan érzésem van ugyanis abban a helyzetben, mintha valahonnan közvetítenék, vagyis nem én mondom, hanem sugallatok formájában érkeznek a gondolatok, érzések. Ezt nevezik magasabb intelligenciának.

Olyan információkat látok sokszor róluk, amit sehonnan sem tudhatnék. Teljesen más nyelvezettel, mondatokkal közvetítek a vendégek felé. Képes vagyok látni a láthatatlant. Az adott pillanatnak, a mostban élek, és rá tudok csatlakozni a másik személyre továbbá a magasabb intelligenciára, ami által közvetíteni tudok.