„Lélek válasza” kártyacsomag

Bizonytalannak érzed magad? Mintha elakadtál volna? Tele vagy kérdésekkel? Vedd elő a „Lélek válasza” kártyacsomagot, és kérj tőle iránymutatást! Olykor mindössze egyetlen mondatra van szükségünk ahhoz, hogy túllendüljünk az akadályokon.

A KÁRTYACSOMAG MAGYAR ÉS SZLOVÁK NYELVEN IS RENDELHETŐ!

11500 Ft

„Lélek válasza” kártyacsomag

A „Lélek válasza” kártyacsomagot bármikor előveheted. Kérdésed van egy munkáról vagy projektről? Egy személlyel kapcsolatban van szükséged iránymutatásra? Nehéz élethelyzetben vagy, és jól jönne egy üzenet az Univerzumtól? Csak fogalmazd meg, mire szeretnél választ kapni, és húzz egy kártyát.

Egy héten akár többször is előveheted. Annyiszor támaszkodhatsz a kártya válaszaira, amennyiszer szeretnél. Nincs több bizonytalanság és őrlődés, mert a kártya mindig kéznél van. Nem kell senkire sem várnod, a segítség azonnal érkezik. Épp ezért álmodtam meg: hogy legyen egy segítőd, aki mindig és minden körülmények között a rendelkezésedre áll.

 

Hogyan használd?

Helyezkedj el kényelmesen, és rakd ki magad köré lefordítva a kártyalapokat.
Hunyd be a szemed, és a szívedre hallgatva fogalmazd meg a kérdésedet.
Húzz egy kártyát, fordítsd meg, és olvasd el az üzenetet.
Mit jelent neked a kártyán szereplő kép és üzenet? Milyen érzéseket keltett benned? Hogyan kapcsolódik a kérdéshez, amelyet megfogalmaztál? Mit tanít neked? Mire próbálja felhívni a figyelmedet?

Ajándék “Hogyan használd az önismereti kártyákat?” videót küldünk minden vásárlónak!

 

Mérete: 9×12 cm

 

 

További információ

Szállítás költség: Szlovákiába 780 Ft (1,95 EUR), az EU-n belül 2 480 Ft (7,1 EUR), Magyarországra 1 600 Ft (4 EUR)
Szállítási idő: Szlovákiába 2-3 munkanap, Magyarországra és Erdélybe 5-6 munkanap.