Barion Pixel

VIP Női Kör

 

Kétnapos külső-belső önismereti elvonulás, ahol
mélyebbre áshatsz önmagad felfedezésében!

Tárd fel a külső-belső értékeidet! 

Nyílj ki nőként - Vicsápi Natália tudatosság mentor

A szépség nem csak a külső megjelenésről szól, hanem az egész személyiséget magában foglalja, ideértve a belső egyensúlyt és a pozitív gondolkodást is.

A harmonikus külsővel sugározni tudjuk a belső tudatosságunkat, önbizalmunkat. Ezáltal javul a párkapcsolatunk, de a gyerekeinkkel, családtagjainkkal, barátainkkal, munkatársainkkal való kapcsolatunk is.

Sokan belülről kezdik a változást, tehát a tudatosság felé indulnak először. Mások kívülről, a külsejükön keresztül indulnak el az átalakuláson, és haladnak befelé az önismeret felé.

Te melyik típus vagy? 

Bármelyik típusba is tartozol, ez a program neked szól!

Te is elnyomod sokszor az érzéseidet, vágyaidat?
Nem vagy megelégedve a külsőddel, és állandóan meg akarsz felelni a külvilágnak?

Ez a módszer azonban rossz útra vezet!
Ha nem éljük meg teljes valódi önmagunkat, megkeseredettekké válunk,
ami pedig kihat az életünkre, a lelki és fizikai egészségi állapotunkra és a kapcsolatainkra egyaránt. 

Amit a VIP Női kör nyújt a számodra:

Vicsápi Natália tudatosság mentor, változás nagykövet

Valódi önismeretet (a fizikai és a mentális síkon egyaránt)

Vicsápi Natália tudatosság mentor, változás nagykövet

Önmagad teljesebb elfogadását

Vicsápi Natália tudatosság mentor, változás nagykövet

Önszeretetet

Vicsápi Natália tudatosság mentor, változás nagykövet

Hasznos, kézzel fogható tanácsokat, gyakorlati útmutatásokat

Vicsápi Natália tudatosság mentor, változás nagykövet

Tudatosságot a kinézetedet és a belső világodat illetően egyaránt

A nő akkor a legszebb, amikor jól érzi magát a bőrében!

Az igazi békét az adja, ha harmóniában vagyunk önmagunkkal. Ebbe a kinézetünk és a belső tulajdonságaink egyaránt beletartoznak! Hiszen a kettő együtt elengedhetetlen kelléke a boldog életnek! Ha a tükörbe nézve elégedett vagy, a belsőd is nyugodt marad, és kifelé is sugárzod a boldogságot! Ha önmagad elfogadod, és szereted, mások is szeretni fognak!

Célunk a kétnapos elvonulással, hogy megkönnyítsük az életed minden területét. Megmutatjuk és kiemeljük, milyen külső és belső értékekkel rendelkezel. Körbejárjuk és elemezzük az igazi boldog nő kiteljesedését.

A kétnapos VIP Női Kör programjai

Színelemzés

A színelemzés során megállapítjuk, hogy melyek azok a színek, amelyek közel állnak az egyéniségedhez. Ez nem jelenti, hogy korlátozva leszel, hanem éppen ellenkezőleg, ezentúl majd élvezheted a szabadságot a színválasztásban is!

 

 Ideális haj és smink

Megmutatjuk neked, hogyan lehet egyszerűen, hatékonyan, gyorsan reggel is elkészíteni úgy a sminkedet, hogy fiatalos, üde hatást érj el.

 

Regressziós meditáció

Visszavezetünk kislánykorodba, hogy felébresszük azokat a régi álmokat, amire gyermekkorodban vágytál. Vajon mennyit sikerült megvalósítanod?

 

Ajándék kártya

Egy olyan kártyát kapsz ajándékba, amely segít a tudatos vásárlásban, hogy ne vegyél  felesleges dolgokat. Neked hány olyan ruha van a szekrényedben, amit nem vettél fel végül soha?

 

Trükkös alakformálás

Segítünk kihozni az előnyös formádat! Egyszerű trükköket adunk a kezedbe, hogy megmutathasd a külvilágnak a valódi éned.

 

Nem csak a belső szépséged hat a külső szépségedre, hanem ez fordítva is igaz.
Ezért a külsőnk elemzése a belső világunkat is segítheti, ezzel sugározhatjuk az önbizalmunkat és egyediségünket.

A program záró napján Sándor Ágnes egy speciális előadással készül. A versterápiát úgy állította össze és olyan versek segítségével, amelyek lehetőséget adnak arra, hogy kifejezzék érzéseinket, gondolatainkat és tapasztalatainkat a női lét különböző aspektusaival kapcsolatban. A versterápia segíthet megerősíteni az önazonosságunkat, felfedezni az önmagunkal kapcsolatos érzéseinket. Segíthet abban ,hogy jobban ki tudjunk teljesedni női minőségünkben. A verseken keresztül történő önkifejezés terápiás eszközként szolgál a nők számára, hogy merjenek valődi nővé nőni!

Előadók

Sándor Ágnes
kozmetikus,
esztétikai tanácsadó


Ági 25 éve szépségterapeuta
, aki saját maga által készített termékekkel varázsolja gyönyörűvé a kuncsaftjait, amit akár otthoni használatra is ajánl.

Egy bőrdiagnosztika után személyre szabottan megmutatja, mi az, ami a leghatásosabb lenne a te bőrödnek. Ági megmutatja, mi az a napi rutin, amit minden nőnek minden reggel el kellene végezni, hogy egész nap ragyogjon a bőre!

Ági gyors sminktanfolyamot és workshopot is tart, amelyben megtanítja a résztvevőket, hogyan kell sminkelni, és bemutatja, hogy az arcmasszázson keresztül, hogyan tartható meg a fiatalság.

 

Iványi Barbara

gardrób rendező, stylist

Barbara témája a “Mutasd meg a nőt az öltözködésen keresztül!”. Barbi által egy teljes átalakuláson vehetsz részt, amit előtte-utána fotóval illusztrálunk majd!

Megmutatja, hogyan tudod elfogadni magad, ha ezeken a területeken nehézségekkel küzdesz. Együtt megtaláljátok a te, egyedi, saját stílusod!

 

 

Kiss-Podani Nóra
Tudatosság mentor,
Mindfulness terapeuta
Szeged (HU)

Nóri 6 éve találkozott azzal a fájdalmas felismeréssel, hogy a 11 éve működtetett párkapcsolatában nem csak a férjével vesz részt hanem bizony jócskán szerepet játszanak benne a családtagok és a barátok is. Ők ketten viszont nem a könnyebbik utat, a válást választották, hanem elhatározták hogy kitartanak egymás mellett bármi áron. Itt kezdődött el saját útjuk az önismeretben, ahol azóta sikeresen helyre tették az akkor megfordult férfi és női szerepeket.

Megtanulták behúzni a saját határaikat és véd-és dacszövetséget hoztak létre egymás között. Nóri nőket tanít arra, hogy hogyan éljék meg a feleség, az anyaság és a munka egyensúlyát, párja pedig férfiaknak segít ugyanebben a férfi oldalon. Ők ketten több párnak mutatták már meg közösen, hogy az igazi boldog párkapcsolat a legmélyebb válságnál kezdődik.

Deák Szimona
tibeti hangtál terapeuta,
NATI METHOD önismereti tanító
Ipolynyék (SK)

 

Szimona a saját önismereti útján, ahogy egyre közelebb került valódi önmagához, találkozott és szeretett bele a hangterápia világába, és ma már ezekkel a jótékony rezgésekkel is hozzájárul a hozzá fordulók testi, lelki, szellemi fejlődéséhez, jóllétéhez.

Ezen a programon a hangtálak és egyéb intuitív hangszerek által keltett varázslatos hangok, rezgések világán keresztül és vezetett meditáció által segít a hölgyeknek felfedezni és feloldani azokat a gátló energia blokkokat, elakadásokat az életükben, ami miatt nem tudtak eddig kiteljesedni nőiességükben, és segít felszínre hozni, kivirágoztatni, megélni a bennük szunnyadó CSODÁLATOS NŐT.

 

Szilágyi-Bécsi Tímea
NATI METHOD
önismereti tanító
Nyíregyháza (HU)

Szilágyi-Bécsi Tímea, vállalkozó, pszichológus, tréner, coach, a Nati Method tanítója. Timi 2011 óta foglalkozik egyéni és csoportos fejlesztésekkel, és 2020 óta követője a Nati Method módszerének.

Az egyéni és csoportos konzultációk során abban tud segíteni, hogy elengedd azokat a korlátozó hiedelmeket, mintákat, amik eddig akadályoztak abban, hogy igazán a saját életedet élhesd. A saját történetén keresztül megmutatja, hogyan találj vissza önmagadhoz és mi szükséges ahhoz, hogy az elzárt női energiáidat elkezd újra felszínre hozni.

 

Herpácsi-Bátori Edina
NATI METHOD tudatosság mentor
Debrecen (HU)

 

Edina 10 éven keresztül sokfelé kereste problémáinak okát és a boldogságot, amiket végül a NATI METHOD  önismereti úton saját magában talált meg. Abban segíti a hozzá forduló nőket, hogyan jussanak el: – a félelmekkel teli elzártságtól az érzéki, kiteljesedett Nőig; – elhidegült házasságból a mélységi és minőségi újra egymásra találásig; – megfáradt anyukából életörömmel teli boldog édesanyáig. 

Tanításaival és saját életének példáival mutatja, ha a Nő rendbe kerül magával, élete minden területét is rendezni tudja és ez nemcsak kívül fog látszódnak rajta, hanem a családjában és a környezetében is harmóniába kerül minden!

életút megtalálása Vicsápi Natália önismerti tanító

Gyere el a VIP Női Körbe, és élvezd, hogy a kétnapos programot követően megszépülve és önbizalommal telve éled tovább az életed!


1. Jelentkezz a Női Körbe a neved és az e-mail címed megadásával!
2. Keresni fogunk 🙂