Előadóink

Paulinyi Tamás

Író, költő, szerkesztő, pszi-kutató, aki írói munkássága mellett több mint harminc éve foglalkozik tudatkutatással, módosult tudatállapotokkal, drogrehabilitációval, és az önismeret, valamint az önfejlesztés építő útjaival. Nemzetközi szinten kiemelkedő eredményekkel büszkélkedő pszichológiai laboratóriumában évtizede óta vizsgálja az emberi psziché olyan intuitív
képességeit, amik teljesebbé és jobbá tehetik életünket.

25 éve igazgatója a SZINTÉZIS Szabadegyetemnek, ami a hazai spirituális pszichológia szellemi elitjének eddig több, mint száz jeles előadóját szólaltatta meg, továbbá évek óta foglalkozik a klinikai halálból visszatértek olyan különös tapasztalataival, amik új megvilágtásba helyezik az élet igazi értékeit. Kutatói, oktatási és irodalmi munkásságáért 2015-ben Szepes Mária Díjat kapott.

Cser Zoltán

Cser Zoltán a Tan Kapuja Buddhista iskola igazgatója és tanítója. Tanítóként új szemszögből közelíti meg a tanítást, amelyet “nem értem” kiindulópontnak nevez. Minden logikai rendszert felbont és egyenként keresi meg azokat a részeket, amelyeket nem ért és igyekszik azt minél jobban átlátni, végül pedig megérteni. Tanításainak alapját azonban nem csak az elméleti megértés teszi különlegessé, hanem hogy nagy hangsúlyt fektet a “hogyan?”-ra. Eleinte a belső megértésre, majd a külső világban nem feltétlen a válaszok megtalálását, hanem a kérdések minál tisztábban látását szorgalmazza. A tanítást így intelligenciafejlesztésként fogja fel, amely meghallgatásból, gondolkodásból és az elmélyedésből áll.

Müller Csilla

Coaching szemléletű vezetőfejlesztőként és senior akkreditált Innermetrix tanácsadóként tevékenykedik. Az önismeretet és önfejlesztést kimondottan az üzleti világban alkalmazza.
Hosszú évekig volt sikeres cégek vezetője és mindig a cél lebegett a szeme előtt, de az évek során figyelme egyre inkább a “hogyan” felé fordult. Fókuszában áll a magasabb szintű önismeret megtapasztalása, objektív tudás és a visszajelzés megszerzése magunkról – mindezt tudományos alapokra helyezve.

Ezt a tudását és saját tapasztalatait ötvözve tehetség alapú megközelítéssel dolgozik és az arra épülő fejlesztésben hisz.
Az egyéni és csoportos programok középpontjában a személyiség egyedi erősségeinek azonosítása, vagyis a magasfokú ÖNISMERET, a csúcsteljesítmény kibontakoztatása áll.

Ügyfeleinek segít felismerni, újratervezni a jelenlévő, de nem beazonosított rejtett tartalékaikat.

Zana Anita

Anita mozgássérültként is teljes életet él, azonban nap mint nap nehézségekbe ütközik. Mindezek ellenére nagy örömmel végzi munkáját, mivel egy álmát sikerült elérnie.

A sport mindig is közel állt hozzá, 10 évig úszott versenyszerűen az UTE versenyzőjeként, számos hazai és világversenyen végzett győztesként. Mindig is újságíró akart lenni, így Kodolányi János Főiskola kommunikáció és médiatudomány szakán újságírói diplomat szerzett és még az egyetemi évek alatt elindította néhány társával a ParasportPresst. Újságíróként a pekingi paralimpián tudósítóként vehetett részt, az iskola elvégzése után 3 évvel pedig létrehoztak egy alapítványt is, amely már a hírportál működtetésén túl közönségtalálkozókat, kiállításokat, tréningeket tart, valamint szabadidős és sportprogramokat szervez, ezzel segítve a fogyatékkal élők valódi integrációját.

Anita erejével nem csak a saját életét tudta kiteljesíteni és elérni az álmait, de a fogyatékkal élők helyzetének javításához is nagyban hozzájárul emberfeletti teljesítményével.

Faragó Melinda

Faragó Melinda a függőségek és a nehézségek egy különleges területének, a szerelmi életnek a szakértője. Mára már elismert pszichológus, azonban ő is megjárta a mélypontot. Sikeres volt mind a szakmájában, mind a magánéletben. Boldog házsasságban nevelte csodás gyermekeit és mindezek mellett sikeresen új egyetemi végzettséget is szerzett. Azonban házassága megromlott és belépett egy harmadik személy. Megjárta a kapcsolatok poklát és a depressziót is, amelyből sikeresen állt fel. Ma már azzal foglalkozik, hogy tudásával és tapasztalatával embereknek segít, hogy miután átélték azt amit ő is, sikerrel álljanak fel és újra boldogok lehessenek.

Mokso Dávid

Dávid ma már ismert Youtuber, akinek másfél millió feliratkozója van és több tízmilliós nézettsége, amelyből nagyon jól meg is tud élni. Azonban ez nem mindig volt így, keményen megdolgozott ezekért az eredményekért. Videói rendszerint látványos elemeket tartalmaznak, valóságos remekműveket gyufából, fából és más anyagokból készítve. Az iskola befejezése után több munkát kipróbált és rájött, hogy a sikerhez kemény munka szükséges, de az volt a tapasztalata, hogy ezek az emberek annyit dolgoznak, hogy nem tudják élvezni a siker gyümölcsét és ekkor talált rá a Youtuberkedésre, mint munkára. 3 éven át főállás mellett foglalkozott ezzel nap mint nap, kézzel készítette a kellékeket, míg az egyik videójával, amelyben egy gyufából készült vulkánt gyújtott fel, 93 millió megtekintést ért el. Ma már ennek köszönhetően saját lábára állt keményen dolgozik, de mellette élvezni is tudja életét.

Bajzáth Sándor

Sándor maga is átélte, azt amivel foglalkozik, így az elméleti tudás mellett gyakorlati tatapasztalata is van a felépülésben. Évekig használt intravénásan kábítószereket, azok közül is keménydrogokat, valamint nyugtatókat, altatókat és nagy mennyiségű alkoholt. Több elvonón való próbálkozás és több évnyi rehabilitációs kezelés után 17 éve él józan életet, azóta pedig másokon is segít tapasztalati tudásával, 2015-ben pedig SOTE addiktológiai konzultáns szakot is elvégezte.

Horváth Renátó

Szinte az egész életemet arra áldoztam, hogy elérjem a céljaimat. A Táncművészeti Egyetem elvégzése után egy csodálatos társulattal dolgozhattam együtt mely gyermekkori álmaim méltó megkoronázása volt.  Úgy gondoltam, hogy révbe értem, ám az élet, közbeszólt és egy új feladat elé állított. Egy átlagos reggel próbán vettem részt, estére azonban minden előjel nélkül, nyaktól lefelé lebénultam. A betegség eleje a reményvesztettség és az életben maradásért való küzdelem folytonos harcáról szólt. Viszont rájöttem, hogy valahol ez is egy ajándék, ugyanis újra megismerhetem önmagam. Nagyon nehéz volt a felismerés, hogy a testének a rabja lettem. Rengeteget küzdöttem, hogy megtaláljam azt a dolgot ami inspirál és előrevisz az utamon. A mai napig szeretnék hű maradni a mottómhoz, hogy semmi sem lehetetlen, hiszen élni jó és az élet egy ajándék, melyet meg kell becsülni! 

Pajor Judit

Judit 3 év alatt vesztette el az egész családját. Húga és édesanyja egy autóbalesetben hunyt el, amely során Judit vezetett. Családja nagyon szoros kötelékben élt együtt, így különösen nehéz volt számára és édesapja számára feldolgozni a történteket. Hónapokig csak sírtak, azonban Judit nem hagyta, hogy magával vigye a gyász és mindent megtett, hogy felálljon. Minden módszert kipróbált egészen addig, amíg eljutott a megfelelő szakemberig, hogy megfelelően tudja feldolgozni a történteket. Sajnos édesapja nem ezt az utat választotta, amely betegségek formájában mutatkozott meg, melyek végül elvitték őt is. Juditnak így újabb családtagja elvesztését kellett feldolgoznia, viszont a tapasztalatok és a bevált módszerek által, bár nehezen, de gyorsabban tudta magát túltenni az eseten.

Bíró Zsuzsi

Zsuzsinak mindene megvolt életében, anyagi biztonságban élt gyöngyörű családjával, de mindig úgy érezte, hogy valami hiányzik életéből és nem tudta pontosan megfogni mi az. Már így került Natihoz és elindult az önismeret és önfejlesztés útján, azonban egy nem várt betegség is belépett a képbe. Rákot diagnosztizáltak nála. Mivel már az önfejlesztés útján járt, egészen máshogy élte meg a betegséget, öröm, hála és az élet, az egészség megbecsülése lépett a helyére. Nem csak az orvosokra hagyatokozott gyógyulása során, hanem az önismeretet is segítségül hívta. Hiszi, hogy a betegségek lelki eredetűek is, így a gyógymódnak belülről is jönnie kell. Ennek köszönhetően meggyógyult és ma már teljes életet él.

Penyák Erika

Erika sikeres nőként élte életét, munkájában kiteljesedett és sikeres üzletasszonyként teltek mindennapjai. Azonban egy rákos megbetegedés miatt elvesztette a lehetőségét arra, hogy anyává váljon. Évekig azt hitte, ez az, ami rányomja a bélyegét magánéletére és a boldogságára. ANatival való találkozás után azonban eljutott a tudatosságig és az önismereten, önfejlesztésen keresztül megtanulta, hogy a nőiesség megélésének csak egy része az anyaság. Ma már nem egy szerep betöltése miatt tekint önmagára nőként és éli meg nőiességét, hanem belső értékei és személyisége teljes ismerete miatt.

Krivánek Brigitta

Brigitta több évtizeden át küzdött édesanyja elvesztésével, amelyet nem tudott feldolgozni még ilyen hosszú idő alatt sem, de az igazi mélypont akkor jött el, amikor már minden számára fontos személy eltűnt életéből.

Ezután kereste fel Natit, aki segített neki feldolgozni évtizedes traumáját és azokat is, amelyek végül a teljes mélypontra juttatták.

Ma már magabiztos, kiegyensúlyozott életet él.

Dr. Zombori Zita

dr. Zombori Zita vagyok. Jogász, európai klaszterpolitikai szakértő, coach. Anya, barátnő, tanár, séf, kertész, és amit csak megkíván tőlem az Élet. Szeretek nyüzsögni, menni, haladni, élni, hogy aztán a pillanat csendjében megpihenve elmélkedjek a jelen létállapotán. E kettősség vezetett az Útra, ahol az évek alatt felhalmozott tudás megosztásával segítek Nőknek és Férfiaknak átlendülni az előttük álló akadályokon. Több hazai és európai képzésnek köszönhetően alakítottam ki a saját módszerem, amit ma
már hatékonyan egészítek ki az asztrozófia tudományával. Munkám során a bolygók, csillagok és csillagképek évezredek óta fennálló iránymutatását, időtlen bölcsességét hívom segítségül. Az alapul szolgáló Asztroszkóp nem más, mint egy Csillagtérkép, ami a születésünk pillanatában mutatja meg azt az energetikai rendszert és azokat a mozgató rugókat, amelyek támpontokat adnak ahhoz, hogy itt és most melyik úton
tudjuk elérni a legjobban és leghamarabb az egészséges és teljes életet. Ezzel a különleges tudással támogatlak Benneteket abban, hogy a 21. század rohanó világában néhány lépésre lelassítsatok, és visszataláljatok az önmagatokkal és a világgal való egyensúlyotokhoz.

Szilágyi Gábor

Felelős beosztásokban dolgoztam – kaszinó-igazgató, regionális igazgató biztosító… – míg nem agyvérzésem lett.
Bang! Minden, amit addig elértem semmivé foszlott. 4 napig kérdéses volt, hogy megmaradok. A rehabról tolókocsival tolt ki Timi – a feleségem. Onnan kellett felállni, majdnem szó szerint. Timi nélkül nem lennék itt és nem csinálhatnám a parfümöket.