Barion Pixel

Önismereti kártyák

Tedd színesebbé a mindennapokat!

Szerezz új nézőpontokat,
fejlődj célzottan és tudatosan

ennek a coaching eszköznek a segítségével!

önismereti kártyacsomagok

TÁMASZ – ÚTMUTATÁS – VÁLASZ A KÉRDÉSEIDRE – SEGÍTSÉG A LEHETŐSÉGEID KIAKNÁZÁSÁHOZ

Az önismereti kártya NEKED való, ha…

Írd te a sorsodat könyv - Vicsápi Natália

szeretnél új nézőpontból a helyzetedre tekinteni

Írd te a sorsodat könyv - Vicsápi Natália

kiaknáznád a két agyféltekés fejlődésben rejlő lehetőségeket, tehát vizuálisan és szóban is ránéznél a jelenlegi nehézségeidre és megoldásaidra

Írd te a sorsodat könyv - Vicsápi Natália

inspirációra, motivációra van szükséged a hétköznapok során, különösen a „jaj már megint hétfő” érzés enyhítésére

Írd te a sorsodat könyv - Vicsápi Natália

elakadtál az életben

Írd te a sorsodat könyv - Vicsápi Natália

jól jönne az azonnali segítség

Írd te a sorsodat könyv - Vicsápi Natália

előhívnád a tudattalanodból a kérdésekre a saját válaszaidat

Elég volt a bizonytalanságból és a lassú menetelésből!

Hagyd, hogy a lelked pontos utat mutasson
neked a kártyák segítségével.

Ha elégedetlen vagy az aktuális helyzeteddel…

A kártyák segítenek, ha úgy érzed, megrekedtél. Válassz egy lapot egy adott kérdésre vonatkozóan, és gondold át egy teljesen új szemszögből a helyzetedet.

Ha izgalmas beszélgetéseket kezdeményeznél…

Játékként is használhatod a kártyákat a barátaiddal, ha feldobnád a beszélgetést. Terítsd ki a kártyákat az asztalra, és húzzatok egy kártyát. Beszéljétek meg, hogyan kapcsolódhat ez az életetekhez, jelenlegi helyzetetekhez.

Ha a lelkedhez kapcsolódnál…

Sokaknak nehézséget jelent a lelkükre figyelni. A coaching kártyák tökéletes eszközök arra, hogy kommunikálj a lelkeddel. Ne csak egy kérdést tegyél fel, nyugodtan „beszélgess” önmagaddal a képek segítségével.

Nézd csak! Így néznek ki a kártyák:

titkok, meg nem beszélt sérelmek vannak jelen a kapcsolatban

Nem, vagy csak nagyon nehezen megy az elengedés.

Fogalmad sincs, hogyan mondj nemet, és őrizd meg az időd, az energiád.

Érzed a generációs terhek nyomását, ám letenni már nem tudod.

Elengedésre vágysz, de nem tudod, mit kellene magad mögött hagynod.

Megteremtenéd a karrier és a magánélet harmóniáját, de túl sok a nehézség.

Ott a helyed az elvonuláson, ha…

titkok, meg nem beszélt sérelmek vannak jelen a kapcsolatban

Nem, vagy csak nagyon nehezen megy az elengedés.

Fogalmad sincs, hogyan mondj nemet, és őrizd meg az időd, az energiád.

Érzed a generációs terhek nyomását, ám letenni már nem tudod.

Elengedésre vágysz, de nem tudod, mit kellene magad mögött hagynod.

Megteremtenéd a karrier és a magánélet harmóniáját, de túl sok a nehézség.

Az elvonulás azért született meg, mert…

 

Sok minden történhet veled az életben, ám amikor igazán mély kríziseket élsz át, a párod lesz mindig melletted. Ha a párkapcsolatban, a családban rend van, a kommunikáció gördülékeny, folyamatos, az élet többi területén is sokkal jobban helyt tudsz állni.

A párkapcsolat egy hátország, aminek nekidőlhetünk, ha pihenésre van szükségünk. Ugyanakkor puskaporos hordóvá is válhat, ha nem tanultuk meg, hogyan tartsuk fenn az egységet. Ezen fogunk dolgozni ezen az elvonuláson.

Nemcsak értetek, hanem a GYEREKEKÉRT is!

Ugyanis a gyerekek pontosan azt fogják továbbvinni a saját életükbe, a saját párkapcsolatukba, amit tőletek látnak. Utánzás útján tanulnak, és minták alapján fogják élni az életüket, ha nem mutatod meg nekik: LEHET MÁSKÉPP IS.

Legyen tudatosság a párkapcsolatban!

 

A következőkre számíthatsz

1. NAP

Teszt segítségével felmérjük, ki milyen személyiség. Ezáltal képesek válunk sokkal jobban megérteni egymást: a kommunikációs különbségeket, erősségeket és gyengeségeket, illetve viselkedési mintázatokat.

Megnézzük, mit hozunk otthonról generációsan nőként és férfiként. Megérthetitek, miért egymást választottátok, és milyen generációs minták irányítanak.

Este pedig mozi!

2. NAP

Reggel egy előadással kezdünk, amelynek témája:

Hová tűnik a szerelem a kapcsolatunkból? Miért mondják azt, amikor szerelmesek vagyunk, hogy majd egyszer elmúlik? És bizony egy idő után tényleg ezt is tapasztaljuk…

Külön program a hölgyeknek és az uraknak:

Az urakkal Kiss Gergely és Bugyi Mihály FÉRFIKÖR keretén belül megfejti: MI KELL A NŐNEK? A hölgyekkel Vicsápi Natália és Kiss-Podani Nóri NŐI KÖR keretén belül megfejti: MI KELL A FÉRFINAK? A délután folyamán közösen kiértékeljük a kérdésre adott válaszokat.

Az esti program ideje alatt a hölgyek és az urak szintén különválnak:

A hölgyekre gardróbrendezés, beauty sarok és wellness vár, a férfiakra pedig borkóstolás és szivarozás.  

 3. NAP

Speciális előadás arról, mi a különbség a nők és a férfiak között. Abban fog segíteni, hogy jobban megismerjétek és elfogadjátok egymás működését.

A cél pedig az, hogy a párok ne megszerelni akarják egymást, ne a saját képükre formálni, hanem elfogadni olyannak, amilyenek. Fontos, hogy képesek legyenek úgy élni egymás mellett mint: két különálló oszlop, amelyek egy tetőt tartanak, és az a tető a feltétel nélküli szeretet.

Délután Deák Szimona tart meditációt a pároknak, este pedig közösen készítenek plakátot, amelynek címe: Életünk egy év múlva. A napot disco zárja. 

4. NAP

Az utolsó napot szintén egy előadással nyitjuk: Kapcsolatunk a gyermekekkel. Megnézzük, mit adunk át, milyen példát mutatunk a gyermekeinknek.

Ezt követi a zárókör, amelyben átnézzük, mit adott a pároknak az elvonulás. Ebéd után pedig indulunk haza.

 

Elég volt a bizonytalanságból és a lassú menetelésből!
Hagyd, hogy a lelked pontos utat mutasson neked a kártyák segítségével.

Ismerd meg önmagad - Vicsápi Natália

ELŐADÓK

Vicsápi Natália

Tudatosság Mentor és a Nati Method megálmodója

Küldetésem, hogy az élet minden területén tudatosságra tanítsam az embereket. A hozzám forduló nőknek és férfiaknak abban segítek, hogy megtalálják az életcéljukat, kiszálljanak a mókuskerékből, és a saját kezükbe vegyék az életük irányítását.

Együtt felfedezzük, milyen generációs hiedelmek és örökölt sors áll elakadásaik hátterében, hogy végre elengedhessék azokat.

A Nati Method segítségével nemcsak tisztánlátást kapsz, de az önismereti út sem lesz hosszadalmas és fárasztó. Az elkötelezett tanítványaim élete 1 év alatt 180 fokos fordulatot vesz. Beleteszik a munkát, az erőt, az energiát, és megcsinálják!

A már tudatosságot élő ügyfeleim azt vallják, hogy a Nati Method egy új életet adott nekik.

 

 

Bugyi Mihály

Tudatosság Mentor

A női lelkek megértőjének hívnak. Évek óta veszek részt a Nyílj ki nőként! programokon, ahol több mint 500 nővel konzultáltam. Fő küldetésem, hogy a Nő és a Férfi utat találjon egymáshoz, megértse egymást, és képes legyen harmóniában, illetve elfogadásban élni.

Azt vallom, hogy a válás egy könnyebbik út, ami nem ad valódi megoldást. Ezért mutatom meg a női elvonulásokon a férfi nézőpontját a hölgyeknek. Így sokkal nagyobb rálátást és megértést kapnak a férfiműködéssel kapcsolatban.

A hozzám forduló férfiaknak pedig azt tanítom meg, hogyan bánjanak gyengéden a nővel; hogyan viselkedjenek úgy vele, mintha egy értékes porcelán lenne. Így nyílik meg az út két szív között egymás felé.

 

Kiss-Podani Nóri

 

3 évig a kislányommal voltam otthon, most pedig Tudatosság mentorként kezdtem el konzultációkat és 3 napos önismereti programokat tartani.

Úgy gondolom, mindig a mély pontból lehet a legnagyobbat fejlődni.

Ez így volt velem is, amikor 5 éve fenekestül felfordult az életem és majdnem elvesztettem a férjemet és a családomat

Nekem az elmúlt időszakban – a kis pelenkás tanítómesterem mellett –  sikerült megtalálnom a választ az 5 évvel ezelőtti krízis kiváltó okára.

Témák, amiket érintek: párkapcsolat, anyós, nőiesség, anyaság

 

Kiss Gergely

 

Körülbelül 34 éves koromig éltem egy szokásos életet, amiben hajtottam a “sikereket”. Ennek eredményeként birkózásban olimpikon lettem, sikeres vállalkozást építettem fel, gyönyörű feleséggel, kívülről álomszerűnek tűnő élettel!

Belülről viszont azt vettem észre, hogy hiányzott a lényeg: az öröm, a kiegyensúlyozottság, a harmónia, az önbizalom. Volt helyette rengeteg stressz, megfelelés, düh, megfeszülés, erőlködés, bizonytalanság.

Ennek eredményeképpen átmentem egy óriási lelki válságon, ami elindított azon az úton, amin most is haladok. Nem volt sima, de arról szeretnék nektek mesélni, hogy értem el azt, hogy kívülről ugyanúgy sikeres életet élek, de ma már tele jelenléttel, örömmel, hittel, nyugalommal

 

Ez az elvonulás rólatok szól. Magatokkal foglalkoztok! Emelitek és fejlesztitek a férfi-nő kapcsolatot!

NatiMethod logó

A program megálmodója

Vicsápi Natália, Önismereti Tanító, Tudatosság Nagykövet

Harmincéves koromra sikeres nyomdabirodalmat építettem fel, és eszembe sem jutott, hogy nem a saját életemet élem. A hírnév és a siker ellenére nem voltam boldog. Elhiszed, ha azt mondom, hogy még csak nem is tudtam róla? Pedig így van. Nem foglalkoztam vele, csak tettem, amit tennem kellett.

Most már tudom, hogy a megfelelési kényszer vitt előre, és nem a saját céljaim. Mikor elveszítettem a nyomdát és a vagyonomat, áldozatnak éreztem magam. Holott valójában szerencse volt, ami történt. Ennek hatására indultam el az önismereti utamon, és tehettem le végre azt a sok terhet, ami addig a vállamat nyomta.

Ráadásul az ál-siker közepette észre sem vettem, mennyire eltávolodtam a szerepeim egészséges megélésétől. A férjem nem akart mellettem aludni, és ki tudja, hol lennénk most a tudatosság nélkül. Szerencsére időben jött a pofon, én pedig beleálltam a változásba. Ma boldogabbak vagyunk, mint valaha voltunk.

A bejárt utat most szeretném megmutatni neked is. Átadni azt a tudást és tapasztalatot, amivel egy új szintre emelheted a saját párkapcsolatodat.

életút megtalálása Vicsápi Natália önismerti tanító

Emeld magasabb szintre a párkapcsolatodat!

Regisztráció

Gyakran ismételt kérdések

HOGYAN TEHETEM JOBBÁ A PÁRKAPCSOLATOMAT?

Alapvető fontosságú, hogy az önismeret és a párkapcsolat kéz a kézben járjon. Ez elengedhetetlen a harmonikus párkapcsolat megteremtéséhez. A kommunikáció és a problémamegoldás is sokkal könnyedebb tud lenni, ha a két fél ismeri önmagát és egymást. Ezen is fogunk dolgozni az elvonulás során.

MIÉRT FONTOS AZ ÖNISMERET A PÁRKAPCSOLATBAN?

Az emberek jellemzően nem látják, mennyi hitrendszer, játszam, örökölt mintázat alakítja a kapcsolatukat. Az önismeret abban segít, hogy ráláthassanak – és ráláthass te is – ezekre a vakfoltokra. Amint ez megtörténik, olyan viselkedésbeli és személyiségbeli változás állhat be, amelynek köszönhetően sokkal harmonikusabbá válhat a párkapcsolati együttműködés. Ezért mondom mindig, hogy az önismeret és a párkapcsolat kéz a kézben járnak.

CSAK PÁRKÉNT MEHETÜNK AZ ELVONULÁSRA?

Így van. Ez az elvonulás kifejezetten pároknak szól. Ha egyéni programok érdekelnek, a NatiMethod oldalán megtalálod őket.

KI KELL ADNOM MAGAM AZ ELVONULÁSON?

Azt osztasz meg magadról, a nehézségeidről, a párkapcsolati problémákról, amit te szeretnél. Ugyanakkor tudd: minél nyitottabb és őszintébb vagy, annál több mindent vehetsz ki eredményként a programból.

LESZNEK KETTESBEN TÖLTÖTT PILLANATAINK?

Természetesen. A foglalkozások előtt és között is lesz lehetőségetek beszélgetni, együtt lenni, elvonulni kicsit a csoporttól.

HOGYAN KAPHATOK TÖBB INFORMÁCIÓT?

Töltsd ki a fenti űrlapot vagy írj az info@natimethod.hu e-mail címre.