Hogyan találd meg magadban a női erőt
minden helyzetben?

Mit tegyél, hogy a nehéz érzelmi terhek mellett is stabil tudj maradni? A vadonatúj Benned is ott az erős nő! online programon ebben fogok segíteni neked! Interaktívan leszünk együtt, kérdezhetsz, beszélgetünk, konkrét 10 lépéses tervet dolgozunk ki együtt! 

50% kedvezménnyel | 13.000 Ft értékű ajándékkal | 10 erős nő részvételével

Fedezd fel a női generációs mintáidat, és erősítsd meg a lelked!

Mit kapsz a Benned is ott az erős nő! programon felvételének meghallgatásával?

Rálátást a generációs női mintáidra a párkapcsolat tükrén át, hogy kiszállhass életed mókuskerekéből és új lehetőségeket ismerhess fel.

Tanulságokat más nők történetei által, amelyeket be tudsz építeni a saját eszköztáradba. 

Új nézőpontokat a női erőről, a női szerepekről, a nőiességről és az önazonos döntésekről, amelynek köszönhetően kitágítjuk az elmúlt két évben drasztikusan beszűkült látókörödet.

Lerántjuk a leplet a női elvárásokról, a megfelelési kényszerről és a social media árnyékáról, ami a nőkre vetül, hogy felszabadultabb és teljesebb életet élhess nőként. 

Egy komplett cselekvési tervet, amelynek köszönhetően tisztán, magabiztosan, célzottan haladhatsz a vágyaid és a belső erőd megtalálása felé.

Az ajándék munkafüzetben is dolgozunk a programon, hogy még jobban elmerülhess az önismeretedben. 100%-ban garantált, hogy új felismerésekkel gazdagodsz.

A 11 ajándék videóban fellelhető tanításokat bármikor újra előveheted, meghallgathatod, meríthetsz belőlük erőt.

Készen állsz a változásra? Hajlandó vagy tenni érte?
Szeretnéd meglátni, hogy BENNED IS OTT AZ ERŐS NŐ?
Akkor várlak szeretettel a programon! 

Tudod, mit szoktak kérdezni tőlem, amikor megismerik a történetem?

 „Nati, hogy tudtál felállni ekkora veszteség után?” Megbuktam, mint vállalkozó. Kudarcot vallottam anyaként. A férjem nem akart mellettem aludni. A vagyonom elveszett.

Először félelemmel reagáltam. Kétségbeeséssel. El voltam keseredve, és azt éreztem, hogy semmi vagyok. Fogalmam sem volt, hogyan tovább… Mit tegyek? Mit kezdjek ezek után? Volt egy pont, amikor a fehér papír is előkerült a búcsúlevélhez. Nem bírtam elviselni azt a sok kérdést és félelmet, ami eluralt. Aztán… Végignéztem magamon. Azt mondtam a nőnek, aki én voltam, hogy: van két kezed, két lábad, tető a fejed fölött, családod, gyermekeid és egészséges vagy. Miért adnád fel?

Ha megtettem volna… Ha feladom, akkor a kudarc határozta volna meg a jövőmet. Én azonban úgy döntöttem, hogy nem engedem. Az önfejlesztés és a tudatosság felé fordulva végül talpra álltam.

De tudod, hogy valójában mi segített? Én magamon. Nekem kellett döntenem. Nekem kellett lépéseket tennem. Nekem kellett annyi erőt tanúsítanom, hogy folytassam. Folytatni és újjáépíteni. Ez az én sikerem volt.

Miért mondom ezt el? Hogy felnyissam a szemed! Talán benned is vannak bizonytalanságok, félelmek, kétségek, ahogy bennem is voltak. De döntened kell: hagyod uralkodni ezeket, vagy megleled az erőd és átrendezed az életed? Hogyan tudtam tehát felállni a veszteség után? Női erővel. Azzal, ami minden nőben megvan! Benned is. És én segítek kihozni ezt belőled.

Imo

Mi a Benned is ott az erős nő! online program?

Több mint egy szimpla előadás! Egy olyan katalizátor, amely pozitív változásokat hozhat az életedbe!

A Benned is ott az erős nő! egy online, egynapos workshop volt, amely megannyi felismerést hozott a résztvevőknek.
Rengeteg pozitív visszajelzést kaptam, ezért úgy döntöttem, hogy május 3-án éjfélig elérhetővé teszem a workshop felvételét.

Nézd meg:

Előadással kezdünk a női és párkapcsolati mintákról, majd megbeszéljük az elhangzottakat és felteheted a kérdéseidet. Lesz kerekasztal-beszélgetés is, ahol 9 nő látásmódjából tárgyaljuk ki a 21. századi női lét legfontosabb kérdéseit. Ezt követően nők osztják meg veled a történetüket a saját kríziseikről és a felállás lépéseiről. Valódi példákból tanulhatsz! Végül kidolgozunk egy akciótervet is arra vonatkozóan, hogy a gyakorlatban is meg tudd valósítani a változást.

Olyan energiákat mozgatunk meg együtt, amit máshol nem kapsz meg. Magabiztos nők ereje adódik össze, amely téged is egy magasabb szintre emel. A figyelmedet a külvilágról önmagadra helyezheted, hiszen neked is kell egy kis fellélegzés!

Neked is ismerősek az alábbiak?

Úgy érzed, túl sok teher hárul rád, amelyek összenyomnak, maguk alá gyűrnek, és fogalmad sincs, hogyan küzdj meg velük?

Kimerült vagy, mert a hétköznapok nehézségei mellett még a világban zajló események is mázsás súlyként ülnek a válladon?

Frusztrált vagy az állandó bizonytalanság, kétségek és az ingadozó rendszerek miatt? 

Belefáradtál abba, hogy folyamatosan kilátástalannak látod a helyzetet a társadalomban, és nem tudod, hogyan élj egy ilyen világban?

Félsz a holnaptól, a felelősségtől és attól is, milyen nehéz döntéseket kell majd meghoznod a jövőben?

Azt látod, hogy a szüleid életét éled és ismétled nőként, de úgy érzed, nem tudsz mit tenni ellene?

Folyton ugyanazok a nehézségek és forgatókönyvek zajlanak le a munkában, a párkapcsolatban, a családban, és nem látod az okát?

TUDNOD KELL: ha akár egyet is igaznak érzel a felsoroltak közül, jó helyen jársz!

A program megálmodója

Vicsápi Natália vagyok, Tudatosság Mentor és Változás Nagykövet. Vállalkozónőként komoly sikereket tudhattam magaménak, amiért még az Év női vállalkozójának is megválasztottak. Magabiztosságot sugárzó nőnek tűntem, ám valójában magányos voltam.

A sikerek után jöttek a nagy kudarcok. Elveszítettem mindenemet: a vagyonomat, a házamat, a nyomdámat. Mindemellett megbuktam anyaként és feleségként is. Volt egy pont, amikor azt éreztem, hogy nincs tovább… Hogyan is lehetne ezek után?

Aztán valami arra késztetett, hogy nézzek végig magamon. Megvan mindkét kezem, mindkét lábam. Továbbra is van fedél a fejem fölött és van mit ennem. A veszteségek csak úgy tornyosultak mögöttem, de én még mindig ott voltam magamnak.  Én még mindig!

Ez a gondolat adott erőt ahhoz, hogy felálljak és megerősödve újrakezdjem. Hiszem azt, hogy a nehézségek és a pofonok azért jönnek az életünkbe, hogy tanítsanak – akár magánéleti, akár világi szinten.

Mondok egy nagyon FONTOS dolgot! Ha a világ stabilitásától eredezteted a sajátodat, elvesztél… A világ, a társadalom sosem volt és nem is lesz biztos alapokon nyugvó. Emberként neked kell megtanulnod stabilnak maradni még a bizonytalanságban is. 

Miért? Mert nem tehetsz mást. A világra nem lehetsz hatással, de arra igen, te miként boldogulsz és találod meg a helyed benne. Ezért hívtam életre a Benned is ott az erős nő! online programomat. Épp itt az ideje, hogy felfedezd magadban, mekkora erő is lakozik benned!

Vicsápi Natália

ELÉG VOLT
A „KI VAGYOK SZOLGÁLTATVA
A VILÁGNAK” ÉRZÉSBŐL!

Te is kíváncsi vagy…

Mi tesz egy nőt igazán nőiessé? Csak a kinézet a fontos, vagy a lélek/a belső/a kisugárzás is?

Mennyire vagyunk önazonosak nőként a social media árnyékában?

Mit jelent a női erő? Milyen egy erős nő, és miben különbözik az erős férfitól?

Hogyan tud megbirkózni egy nő a ránehezedő elvárásokkal? Meg kell felelnünk ezeknek az elvárásoknak vagy van más út?

Hogyan torzítja a nő gondolkodását, szemléletmódját a 21. század, a média és a social media?

Miért fontos a szereprugalmasság nőként?

A szerepeink vagyunk, vagy létezik egy énünk azon túl?

Melyek a leginkább szembetűnő női nehézségek/ problémák a 21. században és miből fakadnak? Hogyan lehetne elindulni a megoldás felé?

Mit jelent a teremtő erő? Hogyan teremt a nő? 

Mit tehetünk nőként krízishelyzetben? Hogyan maradhatunk stabilak?

Milyen generációs mintákat örököltél nőként? Hogyan hatnak mindezek az életedre és a párkapcsolatodra?

Mit árul el egy nőről és az erejéről a párkapcsolata?

Hogyan találhatod meg magadban a női erőt minden helyzetben?

 

Akkor tarts velem a Benned is ott az erős nő! online programomon! Nem kell sehová utaznod, még csak szabadságot sem kell kivenned!

Hogyan zajlik a program?

Vicsápi Natália előadása az örökölt generációs, női mintákról, amelyek elnyelik a női erőt

Kerekasztal-beszélgetés 9 hölgy részvételével, amelynek témája: női szerepek, nők a social media árnyékában, megfelelési kényszer nőknél, a 21. századi nő nehézségei, mi a valódi női erő, mi tesz egy nőt stabillá krízishelyzetben is

Erőt adó történetek nőktől nőknek, akik felálltak a mélypontból

10 lépés kidolgozása, avagy mit fogsz tenni azért, hogy előcsalogasd önmagadból az erős nőt

A kerekasztal-beszélgetés résztvevői:

 

A NŐI ERŐ KÉPVISELŐI

Pálfi Éva

brandstylist iparművész, női marketing szakértő, a B2W alapítója

Fontosnak tartja támogatni a nőket abban, hogy kiteljesedhessen bennük minden női szerepkörük.

Sándor Ágnes 

szépségterapeuta

Több mint 25 éve foglalkozik a szépséggel, szépségápolásal, bőrápolással, nem utolsósorban pedig magával a nővel, a női lélekkel. 

Deák Szimona

Tibeti hangtál terápiával és hangmasszázzsal foglalkozik.

Különleges élményt nyújt az embereknek ezzel a kiegyensúlyozó, stresszoldó módszerrel.

Szilágyi-Bécsi Tímea

Három vállalkozásban tulajdonos, kettőben ügyvezető igazgató nőként.

Vezetőket és magánszemélyeket segít abban, hogy elérhessék a céljaikat.

D. Wéber Veronika 

szertartásvezető, szerelemnagykövet

Szertartásvezetőként megkoronázza a kapcsolatokat, szerelemnagykövetként az amerikai The Love Foundationnél képviseli Magyarországot. Küldetése a szerelem szolgálata.

Herpács-Bátori Edina

mentortanítvány, a boldog és tudatos családok nagykövete

Nő, feleség, és kétgyeremekes édesanya. Egy éve járja a tudatosság útját.

Nagy Tímea

könyvelőiroda társtulajdonosa, Natimethod hallgató

Maximalizmus és munkamánia jellemezte egészen addig, amíg el nem indult a tudatosság útján. Azóta egy kiteljesedett, ízig-vérig vállalkozóNő.

Iványi Barbara

Fiatal korától kezdve modelkedett, így a divat és a természetes szépség különösen fontos számára.

Szépségterápiával támogatja a nőket.

 

Dr. Zombori Zita

jogász, asztrozófus, coach

30 év munkatapasztalatának, valamint több hazai és európai coach-képzésnek köszönhetően alakította ki a saját módszerét, amihez a legcsodálatosabb fűszer az asztrozófia tudománya.

Neked is ott a helyed a programon,
hogy kihozhasd önmagadból az ÉNED LEGJOBB és LEGERŐSEBB verzióját!
Kérd a Benned is ott az erős nő! felvételét most! Egy csapat erős NŐ vár rád!

Ők már megtalálták magukban a női erőt:

“Fantasztikus hétvége volt, teli új felismerésekkel. Hálás vagyok, hogy már pontosan látom mi volt az a pont az életemben amikor elzártam magam mindenkitő, mindentől. Már látom, hogy miért gondoltam, hogy a ferfi több mint a nő, hogy ez csupán abból ered hogy féltem az édesapámtól gyerekkoromban. Már látom, hogy miért szenvedtem menstruációs fájdalmakban és hogy függ ez össze az édesanyámmal. Már pontosan tudom, hogy miért volt lumbagom a gyerekkoromban és fejfájásom felnőtt korban kertészkedés alatt.”
Orosz Ambrus Andrea, IT szakember, 2 gyermek édesanyja

„Rájöttem, hogy mitsem tudtam a nőiességről EDDIG. Minden nőnek szüksége lenne a magával szembeni felfedezésre, ez a kulcs a kiegyensúlyozott élet felé. Köszönöm! ”
Dóra Húsvéth, tanár, újdonsült feleség

Benned is ott az erős nő!
online program felvétele

Azonnal használható tudással, gyakorlati iránymutatással
és konkrét lépésekkel gazdagodsz.

Több nő szemléletét, történetét és gondolataid kapod meg
a program során, amit beépíthetsz az életedbe.

+ 10 lépéses cselekvési tervet dolgozunk ki neked
+ Benned is ott az erős nő! munkafüzet [AJÁNDÉK] 3.000 Ft értékben
+ 11 rövid videós tanítások erős nőktől [AJÁNDÉK]  10.000 FT értékben

Benned is ott az erős nő! programfelvétel díja az ajándékokkal együtt:

25.900 Ft helyett
12.900 Ft
35 EUR

Ez a program sajnos már nem elérhető!

Kérdések & válaszok

Mit ad ez a program?

Elsősorban inspirációt, pozitív megéléseket és a bizonyosságot, hogy te is meg tudod lelni a saját belső erődet. Hihetetlen érzés meglátni azt, hogy bármit bármikor meg tudsz oldani. Ez az igazi magabiztosság, amire egy nőnek szüksége van.

Hol lesz a program?

Online fogom tartani, Zoomon keresztül, mert szeretném, ha minél több nő részt tudna venni rajta. Nincsenek utazási nehézségek, szállásprobléma és az étkezésre sem kell pénzt szánnod. Az otthonod kényelmében tudsz részt venni a programon.

Miben más ez a program?

Nem csak egy mély önismereti előadással segítem a fejlődésedet. Lesz kerekasztal-beszélgetés, ahol több nő nézőpontját hallgathatod meg és veheted át a női erőről. Továbbá hétköznapi, hús-vér nők mondják el a saját történetüket arról, hogyan találták meg magukban az erőt. Felteheted a kérdéseidet, illetve lesz gyakorlati feladat is, hogy egy konkrét cselekvési tervvel tudj távozni.

Lesz még ez a program a jövőben?

Ezt a programot kifejezetten az elmúlt két év és a jelenben zajló események miatt hoztam létre. Nem tudom neked ígérni, hogy később is megrendezem. Idén valószínűleg már nem, a jövő év pedig még messze van ahhoz, hogy tudjak nyilatkozni. Ha szeretnél jönni, akkor inkább most gyere. Szükséged lesz az erődre!